Szerverújraindítás a játék megnyerésekor

Útmutató a Torpia játékhoz
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Szerverújraindítás a játék megnyerésekor

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2011.05.11. 18:37

Nagyon fontos tudnotok arról, hogy a Torpia játékszerverein nem konkrét vég nélküli játék zajlik.
A játék célja az, hogy az egyik testvériség elkészítse a játékban előforduló összes varázstekercset, melynek birtokosa jó és gonosz korlátlan urává válik.

Ha ezt eléri egy testvériség, a szerveren véget ér a játék.

Ekkor regisztrálhatsz egy másik szerveren, mert futó szerver mindig lesz, vagy megvárhatod, míg az adott szerver újraindítjuk, és arra regisztrálhatsz újra.

Ha a játék végén voltak még koronáid, melyeket valós pénzért vásároltál és nem használtál még fel, ezen koronákat átviheted az új regisztrációdra.

Ez pedig úgy történik, hogy mikor a játék véget ér, a rendszer e-mailt küld neked a fiókodhoz regisztrált e-mail címedre.
Ebben az e-mailben lesz egy úgynevezett transzferkód. Ez jegyezd fel és lépj be az új fiókodba, ahol a Prémium menüre kattintva a megfelelő opciót kiválasztva írd be a kódod a megfelelő mezőbe. Ekkor a koronáid megjelennek az új fiókodon.

Nagyon fontos, hogy a koronákat csak a kód birtokában tudod egyik fiókról a másikra áthozni. Tehát elengedhetetlen, hogy:
- valódi, létező, valóban használt e-mail cím legyen a fiókodhoz rendelve, amire ki is tud menni az e-mail és be is tudsz lépni, hogy azt el tudd olvasni,
- ha egy mód van rá, ne citromailes, vipmailes vagy indamailes e-mail címről legyen szó, mert a tapasztalat szerint nem minden e-mail érkezik meg rájuk,
- mindenképp ellenőrizd a spam-mappát is, ha e-mailt vársz a transzferkóddal.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Általános információk a játékról”