Közös internetcsatlakozásról történő játék / Többfiókozás

Útmutató a Torpia játékhoz
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Közös internetcsatlakozásról történő játék / Többfiókozás

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2011.05.11. 09:35

Több személy közös internetcsatlakozásról, egy háztartásból (iskolából, munkahelyről, stb.), azonos IP-címről történő játékát nem kell sehol külön bejelenteni!

Mindenki, aki játszani szeretne, előzetes bejelentés nélkül megteheti ezt.

Viszont egy természetes személy egy szerveren (világon) egyszerre csak [b]egy jó és egy gonosz fiókot működtethet![/b] Ennél több fiók többfiókozásnak minősül. Mivel a többfiókozás, idegen szóval multizás a játékban szigorúan tilos, a játékos felelőssége, hogy úgy játsszon, hogy a többfiókozás gyanúja ne merülhessen fel az adminisztrátori felületen.

Ezért ha olyan internetcsatlakozásról játszol, melyről más is játszhat (pl. családtag, iskolatárs, kolléga), különösen figyelj rá, hogy a két fiókod önálló játékmenete jól felismerhető legyen. Csak és kizárólag te lépj be a saját fiókodba, azt se családtagnak, se másnak át ne engedd semmilyen okkal, különben az admin már nem fogja az önálló játékosra utaló önálló játékmenetet felismerni a fiókodon. Akkor is, ha egy háztartásból játszik a család, képzeljétek, hogy egymástól messze játszó, önálló játékosok vagytok saját célokkal, saját belépési adatokkal, saját szabadidővel és ennek megfelelő legyen a játékotok is.

[b]Ne feledd: a játék adminisztrátorai nem látják a fiókok mögött lévő személyeket és szándékokat. Többfiókozás gyanúja esetén kötelesek a szabálytalankodó fiókokat lezárni. Ezért játszatok úgy, hogy eleve ne merülhessen fel ilyen jellegű kétely az adminisztrátorokban!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Általános információk a játékról”