Világvége az 1-es szerveren!

A csapat hivatalos bejelentései
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Világvége az 1-es szerveren!

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2014.09.22. 11:43

Kedves Játékosok!

A 1-es szerver világa véget ért.
A szerver nyertese a RING testvériség, Csincsi játékos és testvérei. Gratulálunk a sikerhez!

Kérjük, ha ezen a szerveren játszottál és eddig még nem tetted volna, feltétlen olvasd el a világ befejezéséről szóló fontos tudnivalókat itt:
viewtopic.php?f=76&t=583

Ha volt a fiókodon fel nem használt, vásárlásból származó korona, úgy kapsz egy e-mailt, benne egy transzferkóddal. Az e-mail megérkezéséig akár órák is eltelhetnek. Mikor a világ újraindul és regisztrálsz, vagy a másik aktív világon regisztrálsz, a prémium menüben hozzájuthatsz a koronáidhoz a transzferkóddal.
A világ megnyeréséért járó jutalomkorona-kódok (100 koronáról) kiküldése mostanában, legfeljebb pár napon belül megtörténik.

Aki nem talált e-mailt a koronák áthozatalára szolgáló kóddal, keresse a spam mappában is. Ha még ott se találja, jelentkezzen a Támogatáson, de ezzel párhuzamosan máris gondolja végig, vajon miért nem kapott e-mailt. Netán letiltott egy hírlevelünket valamikor? Netán rosszul volt megadva a címe a játékban? Talán nem volt visszaigazolva az e-mail cím? Netán bizonytalan e-mail szolgáltatót használ? Ez azért fontos, mert ha egy másik világon játszanál, mindenképpen olyan címet rendelj a fiókodhoz, amire meg is érkeznek az e-mailek.

Az egyes világ újraindításáról kicsit később újabb bejelentésben adunk hírt.

Gabesz
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Bejelentések”