Sárkánykövezés vs. kotorékfejlesztés

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
Ranchor108
Hozzászólások: 123
Csatlakozott: 2013.07.24. 07:25

Sárkánykövezés vs. kotorékfejlesztés

HozzászólásSzerző: Ranchor108 » 2015.03.18. 09:38

Sziasztok!

Gabesz legutóbbi levelén felbuzdulva leírok pár gondolatot, ami az elmúlt hétben fogalmazódott meg bennem.

Szerintem jó dolog ez a hordázás, a sárkánykövezés annyira lefoglalja a barátlistámon lévő játékosokat, hogy a csereberézés csaknem kihalt. :-)

Azon viszont elgondolkoztam, hogy mit kap mindebből vissza az egyének kotorékja?

Hanga írta egy másik helyen, hogy a sárkányharcokkal is lehet majd hordapontokat szerezni. A horda fejlődése szempontjából ez lényeges lehet, de a kotorékkal most csak annyi kapcsolatot látok, hogy onnan jön a sárkánykő, amit beadunk és kész. Nincs visszacsatolás.

Nem tudom, hogy a másik szervereken/nyelveken futó Undermaster játékokban hogy megy ez. de én mindenképp fonotosnak tartanám azt, hogy a kotorék is profitáljon a hordázásból. Mondjuk a harcokhoz hasonlóan a sárkányharcok ne csak hordapontokat, hanem egyéni dicspontokat is hozzanak a kotoréknak.

További ötlet: a hordán belül legyen egy spéci kis bolt, ahol a hordatagok vásárolhatnak kizárólag ott kapható, dicspontot hozó, exkluzív dekorációkat, ezzel is támogatva a hordába való belépést vagy esetleg további hordák alapítását. Ez több szempontból is felértékelné magát a tagságot is.

Ezenkívül - bár nem ismerem a sárkány működését - a sárkányokat is tudjuk majdan fejleszteni, erősebbé tenni. A felgyülemlett tudáspontokkal jó lenne végre valamit kezdeni, mert jelentősen inflálódtak. Inkább varázslatot gyártat mindenki a mágusaival, mert azt - bagóért ugyan -, de el lehet legalább adni. A sárkányok kapcsán (is) lehetne újra feléleszteni/felértékelni ezt a funkciót. Máskülönben a mágusok csupán egyszerű kofákká degradálódnak, akik csak piacra dobható, a túltermelés folytán feleslegessé vált varázslatok gyártására valók, hiába "sötét titkok tudói".

Köszönet a fejlesztőknek, akik ennyi időt és energiát fektetnek ebbe a játékba, hogy minél jobbá és élvezhetőbbé tegyék.
További jó munkát!

Ranchor

Diocletianus
Hozzászólások: 51
Csatlakozott: 2013.11.19. 18:14

Re: Sárkánykövezés vs. kotorékfejlesztés

HozzászólásSzerző: Diocletianus » 2015.03.18. 14:47

Annyit tennék hozzá az előttem szólóhoz, hogy az új funkcióhoz tartozó feladatokat, teljesítményeket a sikerekhez is be lehetne importálni.

Köszi

Üdv

Diocletianus


Vissza: “Javaslatok és Ötletek”