Dekorok fejlesztése

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
Ranchor108
Hozzászólások: 123
Csatlakozott: 2013.07.24. 07:25

Dekorok fejlesztése

HozzászólásSzerző: Ranchor108 » 2015.02.21. 12:44

Sziasztok!

Egyes dekorokat lehet fejleszteni kutatással aranyért ill. gyöngyért (pl. mosogató a konyhában: 1-es szinten 5, 2-es szinten 50 dicspont), ami simán megéri.

A trónteremben viszont - nekem úgy tűnik - kicsit mostohán bántak a fejlesztők a dicspontokkal. Például a trón, ami 3*6 helyet foglal, 3-as szintre felfejlesztve csak 500 dicspontot ad, dacára a sok beleölt fejlesztésnek és aranynak. Holott ha összedobok 2 db négyzetes szőnyeget - minimális erőfeszítéssel - ugyanekkora helyen 600 dicsponttal jutalmaznak. (Igaz, hogy a trónt temérdek drágakő ellenében további szintekre lehet felfejleszteni, de ez 4-es szinten is csak 1000 dicspotot jelent, ami egy sima szobor szintjét sem üti meg hely/dicspont arányokat nézve.)

Aztán a kincsesládikó, ami 2*3 helyet foglal, 60 dicspontot ad. Nem tudom mikor lesz annyi tróntermi járólapom lerakva, hogy valaha megérje kirakni. Ha viszont lehetne fejleszteni, és a mosogató mintájára tízszeresre (de legalább 5-szörösre) lehetne emelni az alap dicsszintjét 2-es szinten, akkor elgondolkodnék rajta. Pedig van effektje is: ha bizonyos szint felett (nem tudtam megállapítani mikor) kirakjuk, akkor csurig töltődik aranyénzekkel. Ezt az effektet lehetne pl. felhasználni akkor, amikor mondjuk 2-es szintű lesz a ládika.

Mindenképp jó lenne ezen elgondolkozni, mert idővel elfogynak az aranyért vásárolható dekorok, elfogynak a helyek, s egyre nehezebb lesz a dicsontot növelni, ami a további kotorékfejlesztések alapja.

Miindenesetre nagyon szuper játék, minden elismerésem, s ha csak egy töredékét figyelembe tudjátok venni a fentieknek, nagyon megköszönöm.

Minden jót!

Ranchor

Vissza: “Javaslatok és Ötletek”