Termelés: fegyverek, páncélok, szerszámok, dekorációk, stb.

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Termelés: fegyverek, páncélok, szerszámok, dekorációk, stb.

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2014.06.24. 09:43


Hogy készíthetek szerszámokat/fegyvereket/páncélokat?

A trollok azok, akik szerszámokat készíthetnek a többi szörny számára, akik ezáltal hatékonyabban dolgozhatnak.
Kattints a troll üllőjére, add le a termelési megbízást. Ha a szerszám elkészült, az a gyűjtőládába kerül, és a többi szörny innen veszi el őket, tehát nem kell minden egyes szörnynek egyesével a kezébe adnod a szerszámot.
A páncélok és fegyverek esetén egy kicsit más a helyzet, itt neked kell ráadni az adott harci szörnyre a neki való páncélt és fegyvert.
Ehhez először kattints a kívánt szörnyre, majd utána a fegyver/páncél hozzáadására szolgáló ikonokra:
Kép
A gombokra való kattintás után természetesen csak akkor látsz szörnyre adható páncélt vagy fegyvert, ha tényleg van is ilyesmi holmi legyártva és az passzol az adott szörnyhöz.

A szörnyre adott páncél/fegyver vagy az általa felkapott szerszám örökre megmarad?
A páncélok/fegyverek 3 csata alatt elhasználódnak, tehát érdemes mindig újabb harci felszerelést gyártani.
A dolgozó szörnyeid pedig jellemzően leamortizálják a szerszámokat, amiket használnak, tehát számukra is érdemes mindig új szerszámokról gondoskodnod.
Ha szeretnéd tudni, hogy egy adott dolgozó szörnyednek van-e még szerszáma, csak kattints rá és ha ezt látod, akkor nem visel!
Kép
Ha pedig visel szerszámot vagy fegyvert vagy páncélt, akkor pedig ilyetén formán látod azt kijelezve.
Kép
A sávocska a szerszám/fegyver/páncél alatt mutatja, hogy az hol jár az amortizálódás útján.

Hogyan állíthatok elő dekorációkat és más árucikkeket?
Minden szörnynek van egy terme és abban egy munkahelye. Például a troll a kovácsműhelyben dolgozik az üllőn, a goblin a barkácsműhelyben dolgozik a munkaasztalon, és így tovább.
Ezeknél a munkahelyeknél tudsz termelési megbízásokat leadni. Ügyelj rá, hogy van olyan is, amikor nem tudsz legyártani teljes tárgyat, csak annak a részleteit és neked kell majd összeállítani az egész tárgyat, ha már elegendő részletet gyártottál le.

Hogyan tehetek egésszé egy tárgyat a részleteiből?
Egy pillantással láthatod, hogy egy adott tárgyat hány részletből lehet összeállítani. Ha minden részlet megvan, akkor az erre szolgáló gombbal (kirakódarabka jobbra mutató nyilacskával) a részletekből létrehozhatod a teljes tárgyat.
Kép

Kép -> Kép -> Kép
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”