Kincsesládák / Kártyarészletek / Kártyák egésszé tétele

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Kincsesládák / Kártyarészletek / Kártyák egésszé tétele

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2014.06.24. 09:40

Kép

Mik azok a kincsesládikók?
A kincsesládikók alapvetően ugyanolyanok, mint a gyorsítócsomagok a My Free Zoo, My Fantastic Park vagy My Little Farmies játékban, csak itt kincsesládikónak hívjuk őket.
A kincsesládikók olyan meglepetés csomagok, melyekben aranyat, kristályt, kártyákat és/vagy kártyarészleteket találhatsz. A kártyákat felhasználhatod, a kártyarészleteket összegyűjtheted, illetve elcserélheted más játékosokkal.
A kincsesládikóknak három minőségi szintje van: bronz, ezüst és arany. Minél magasabb a szint, annál ritkábban előforduló meglepetéseket tartalmaz a csomag.


Hogy működnek a kincsesládikók?
Kép
A kincsesládikós játékfelület megnyitásához kattints a játék ikonjára, azaz a kincsesládára a főmenüben. A játékfelületen látni fogsz 8 kártyát képpel lefelé fordítva, ezek közül négyet fordíthatsz fel. Jobb oldalt egy kis listán láthatod, hogy milyen meglepetések vannak a csomagban, és miket fordítottál fel eddig. Ha szeretnél több kártyát is felfordítani, akkor ez kristályba kerül. Ha kész vagy a kártyák felfordításával, váltsd be őket. A kártyákat kiválaszthatod rákattintással, tetszésed szerint, vagy rábízhatod a gépre a véletlenszerű kiválasztást.

Hogy jutok kincsesládákhoz?
Naponta egy bronz kincsesládikót ajándékba kapsz, ezért érdemes minden nap belépni a játékba. Ezenkívül jutalomként is kaphatsz kincsesládikót, pl. szintlépésekért. Valamint mindhárom minőségű kincsesládikót meg tudod vásárolni a kincsesládás játék felületén.

Mik azok a kártyarészletek?
A kártyarészletek lehetőséget adnak olyan kártyák megszerzésére, melyeket normál esetben csak kristályért tudnál megvásárolni a boltban. Kincsesládákból vagy más módon egyre több kártyarészletet szerezhetsz, a hiányzó részeket pedig cserével is megszerezheted. Ha megszerezted egy kártya minden részletét, akkor egyszerűen kattints arra a gombra, amivel egésszé tudod tenni a kártyát a részleteiből.
Kép

Hogy juthatok kártyarészletekhez?
  • feladatok teljesítésével, a napi ingyenes, vagy vásárolt kincsesládikóid megnyitásával
  • csereberélhetsz a barátaiddal
  • lényegében megveheted a kártyarészleteket kristályért, hiszen ha még nincs meg egy egész tárgyhoz minden részleted, kristályért ki lehet egészsíteni a kártyapaklit az egész tárgyhoz
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”