Általános információk az Upjers-portálról

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Általános információk az Upjers-portálról

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2014.04.09. 16:40

--- MI AZ AZ UPJERS-PORTÁL ÉS MIRE JÓ AZ NEKEM?

Az Upjers-játékportált itt éred el: http://hu.upjers.com/
Az Upjers-játékportál egy olyan weboldal, ami segít neked, hogy a legegyszerűbben tudj menedzselni több játékosfiókot, azokat a legkönnyebben elérhesd és a legkönnyebben létre tudj hozni új játékmenetet, ha újabb játék tetszene meg (kivéve az olyan játékok esetén, melyek esetleg technikai okokból nincsenek a portálba integrálva, ilyen például a Torpia játék, ami csak a http://www.torpia.hu címen érhető el).

Miért jó az Upjers-portál? Mert elegendő csak ide csak egyszer belépned és itt a "játékaid" menüjében egy kattintással megnyithatod az Upjers-fiókodhoz tartozó játékmeneteidet. Minden Upjers-fiókhoz egy játékmenet tartozhat mindegyik játék minden szerverén. Tehát csak belépsz és a játékaidnál katt-katt-katt és máris felnyíltak a kedvenc játékaid külön böngészőfülben és mehet a szórakozás.
Kép
Kép
Sőt! Felkeltette az érdeklődésed egy játék, amivel még nem játszol? Ne töltsd az idődet azzal, hogy a játék főoldalán regisztrálsz, hanem egyszerűen csak lépj be az Upjers-fiókodba, a játékaidnál keresd ki ezt a játékot és egy kattintással nyiss benne magadnak egy új játékmenetet!
Magyarán az Upjers-portálfiókod használatával el is feledheted a játékok főoldalain való külön-külön belépéseket, regisztrációkat, hiszen az Upjers-fiókod mindezt kiváltja.

De ha ez nem győzött meg, van az Upjers-portálfiókodnak még egy nagy vonzereje: Upjers-pontot gyűjthetsz rajta, amit prémiumvalutára válthatsz a kedvenc játékaidban!

--- REGISZTRÁCIÓ

Az Upjers-játékportálra regisztrálhatsz az Upjers-portál főoldalán (http://hu.upjers.com/), ehhez csak kattints a regisztráció opcióra.

De regisztrálhatsz úgy is portálfiókot, hogy regisztrálsz egy olyan játékunk kezdőoldalán, mely kötelezően csak portálfiókkal játszható. Ilyen játék például a My Little Farmies, My Fantastic Park, Garbage Garage, Secret Relict, 11 Legends játék, és várhatóan az újabb játékaink mind ilyenek lesznek. Amikor regisztrálsz egy ilyen játékunk főoldalán, akkor nem csak egy játékmenetet kapsz, de annak hátterében keletkezik egy Upjers-fiók is az Upjers-portálon. Sőt, valójában Upjers-portálfiókot regisztrálsz, melyhez rögtön tartozni fog egy játékmenet az adott játékban.
Ha egy ilyen játék főoldalán regisztrálni vagy belépni próbálsz olyan adatokkal, amilyenekkel már létezik Upjers-portálfiókod, akkor automatikusan ehhez az Upjers-fiókhoz nyit neked a rendszer új játékmenetet az adott játékban.

TIPP: ha szeretnéd tudni, hogy van-e már Upjers-fiókod, érdemes végiggondolni, hogy játszol-e már a fentebbi játékokkal, mert ha igen, akkor van Upjers-fiókod és pont ugyanazokkal az adatokkal tudsz abba belépni az Upjers-portál főoldalán, mint amivel a fenti játékokba szoktál belépni.

--- BELÉPÉS

A legegyszerűbb és leginkább ajánlott az, ha mindig az Upjers-portálfiókodba lépsz be, amikor játszani van kedved velünk. Ehhez hívd be az Upjers-portált (http://hu.upjers.com/), a belépésnél írd be a portálfiókod adatait, és már bent is vagy. Innen egy kattintással felnyithatod a játékaid menüjében a már létező játékosfiókodat. Azért is ajánlott mindig az Upjers-portállal kezdeni a játékot, mert az Upjers-fiókban begyűjthetsz egy kis Upjers-pontot is minden nap, amivel prémiumvalutára tehetsz szert az egyes játékaidban.

--- BELÉPÉS EGY PORTÁLFIÓKHOZ KÖTÖTT JÁTÉKMENETBE A JÁTÉK FŐOLDALÁN A PORTÁLBA VALÓ BELÉPÉS NÉLKÜL

Ha valamikor mégis úgy szeretnél belépni egy portálfiókhoz kötött játékmenetedbe, hogy a portálfiókodat nem nyitod meg, megteheted. Csak ekkor két dologra ügyelj:

1. Ha esetleg a játékosneved az adott játékban a portálfiókod belépési nevétől, akkor mindig jusson eszedbe, hogy valójában ilyenkor is a portálfiókodba lépsz be, tehát a portálfiókod belépési nevével és jelszavával kell belépned. Esetleg a portálfiókodhoz tartozó e-mail címet is megadhatod belépési névként.

2. Ha a játék főoldalán látsz egy bordó "portálgombot", akkor ne a hagyományos rubrikákba írd a portálfiókod adatait, hanem legelőször kattints erre a bordó portálgombra és ott add meg a portálfiókod adatait.
Kép

Tipp: mindezt különösen akkor érdemes észben tartanod, ha éppen mostanában importáltas egy régebbi játékosfiókodat az Upjers-portálba. Gyakori félreértés ugyanis, hogy a játékos beimportálja például az egyik "én kicsi tanyámos" fiókját az Upjers-portálfiókja alá, és utána ugyanúgy próbál belépni a játékba a játék főoldalán, ahogy korábban tette. Pedig már az Upjers-fiókja adataival kellene belépnie a bordó portálgombbal. Vagy még inkább érdemes teljesen el is felejteni a játék főoldalán való belépést és az Upjers-portálfiókba érdemes belépni az Upjers-portálon és ott megnyitni a szóban forgó játékmenetet.

--- ADATMÓDOSÍTÁS

Ha egy portálfiókkal összekötött játékosfiókon adatot módosítanál, pl. új jelszóra lenne szükséged, vagy egy másik e-mail címet szeretnél beállítani, akkor azt a portálfiókba belépve tudod megtenni. Menj az Upjers-játékportál oldalára (http://hu.upjers.com/), lépj be a fiókadataiddal, majd a Beállítások-menüben elvégezheted a szükséges módosítást.
Fontos: Mikor jelszót állítasz be, ügyelj rá, hogy az biztonságos legyen, ne legyen túl egyszerű és mások által kitalálható, lehetőleg kombinálj kis- és nagybetűket, számokat.

--- E-MAIL VISSZAIGAZOLÁS

Ha friss a regisztrációd vagy e-mailt módosítottál a portálfiókodban, automatikusan kapsz a portáltól egy visszaigazoló e-mailt. Ellenőrizd a spam-mappádat is, oda is érkezhetnek ugyanis a levelek. Kattints az e-mailben lévő linkre és ezzel kész is a visszaigazolás.
Ha valamiért új visszaigazoló e-mailre lenne szükséged, mondjuk mert már törölted volna az elsőt, de a fiókod még mindig e-mail visszaigazolást kér, akkor csak lépj be a portálfiókodba. Jobbra felül meg fogja kérdezni tőled a rendszer, hogy kérsz-e új visszaigazoló e-mailt, kérj egyet és járj el a fentebb említettek szerint.
Megeshet, hogy egyáltalán nincs is szükség visszaigazolásra. Pl. ha korábban volt egy portálfiókod, amin az e-mail címet már visszaigazoltad, majd utána regisztráltál ugyanazokkal az adatokkal egy játékosfiókot a My Little Farmies játékba, akkor az új játékmenetedet a rendszer automatikusan a már létező portálfiókodhoz köti és mivel egyszer már történt e-mail visszaigazolás, azt nem kéri újra a rendszer (egészen addig, míg e-mailt nem módosítasz).

--- ELFELEJTETT JELSZÓ

Ha elfelejtetted az Upjers-portálon lévő portálfiókod jelszavát, semmi gond. Csak nyisd meg az Upjers-portál főoldalát (http://hu.upjers.com/), és az automata jelszókérő funkciót választva add meg a portálfiókodhoz tartozó e-mail címet és kérd az új jelszót. Nyisd meg a szóban forgó postafiókodat, keresd meg az új jelszavas e-mailünket (ellenőrizd a spam-mappát is, oda is érkezhet!!!), és beléphetsz az új jelszóval.
A jelszót persze le is cserélheted, lásd fentebb az Adatmódosításnál.

--- FIÓKTÖRLÉS

Játékosfiók törlése: Ha csak egy játékosfiókot szeretnél törölni, de a Upjers-portálfiókodat megtartanád (hogy más játékkal tovább játszhass), akkor lépj be az Upjers-fiókod "játékok" menüjében a törölni kívánt játékosfiókodba, majd a játékon belül a profilban keresd meg a törlés opciót és végezd el a törlést.

Upjers-portálfiók törlése: Az Upjers-portálfiókodat csak akkor töröld, ha a hozzá tartozó egyik játékosfiókra se tartasz már igényt. Ez esetben érdemes először a játékosfiókokat törölni a fentebb említett módon, egyesével, majd ha a portálfiókhoz tartozó összes játékosfiók törlésre került, akkor a Beállítások-menüben törölheted magát az Upjers-portálfiókodat is. Ehhez itt kérni kell egy törlőkódot. A törlőkód kimegy a portálfiókhoz tartozó e-mail címedre, keresd a bejövő mappában is és a spam-mappában is. A törlőkód birtokában ugyanott, a portálfiókod beállításainál tudod elvégezni a törlést, de kérjük, légy körültekintő, a törlés végleges.

--- RÉGEBBI, HAGYOMÁNYOS JÁTÉKOSFIÓK BEIMPORTÁLÁSA AZ UPJERS-FIÓKBA

Mikor az Upjers-portál létrejött, már számos Upjers-játék létezett és játékosok milliói játszottak velük. Például ilyen játék többek közt a Kertbirodalom, az Én Kicsi Tanyám, a Kapi Hospital, és így tovább. Ezekben a játékokban teljesen hagyományos, klasszikus játékosfiókkal játszottak annak idején a játékosok. Azóta már ezekben a játékokban is lehet játékmenetet nyitni egy Upjers-portálból. Igen ám, de mi van, ha már van egy hagyományos játékosfiókod egy ilyen játékban és ezt szeretnéd bevinni az Upjers-fiókod alá?
Nagyon egyszerű. Csak lépj be az Upjers-fiókodba, ott keresd a játékaid menüjét. Itt két fülecskét látsz, van egy "játékaim" és egy "importálás" fülecske, ahol a "játékaim" az alapértelmezett.
Kép
Ha ez van kiválasztva és olyan játékra kattintasz, amivel még nem játszol, abban egy kattintással tudsz új játékmenetet létrehozni.
Kép

Kép
De ha behozni szeretnél az Upjers-fiókodba egy már létező játékosfiókodat, csak kattints az "importálás" fülecskére,
Kép
majd ezután válaszd ki a játékot, majd válaszd ki a szerverszámot, add meg a játékosfiók nevét és a hozzá tartozó jelszót és máris beimportáltad a játékosfiókot az Upjers-fiókodba. Azaz mostantól már abba is az Upjers-fiókod segítségével tudsz belépni.
Kép

--- TÖBB UPJERS-FIÓKHOZ TARTOZÓ JÁTÉKMENETEK ÁTVITELE EGYETLEN UPJERS-FIÓK ALÁ

Adódhat olyan, hogy több Upjers-fiókod van. Például több e-mail címet is szoktál használni, néha ezzel regisztráltál nálunk, néha azzal, és ezek közt vannak olyan játékok is, amik csak portálfiókkal játszhatóak, akkor akár több portálfiókod is lehet egyszerre és mindegyikhez tartozhatnak játékosfiókok.
Ha ilyen helyzetbe kerülnél és szeretnéd egyetlen Upjers-fiók alá összevonni a játékaidat, ezt egyedül nem tudod sajnos megtenni, de tudunk neked központilag segíteni ebben.
Érdemes ilyenkor azzal kezdeni, hogy belépsz mindkét portálfiókodba, ellenőrzöd, melyikhez milyen játékmenet tartozik, és a felesleges játékmeneteket törlöd. Gondolj rá, hogy az egyetlen portálfiókodon majd egy játék lehet egy szerveren, tehát a példa kedvéért ha minkét portálfiókodnak van játékmenete az egyik játék egyik szerverén, akkor az egyiket törölnöd kell. Ha ez kész, akkor jelentkezz a támogatáson és kérd a két portálfiókodon lévő játékmenetek egyetlen portálfiók alá való összevonását, amikor is pontosan megadod a következő adatokat is:
- a két portálfiók pontos neve,
- a két portálfiókhoz tartozó pontos e-mail cím,
- és hogy melyik portálfiókodat kívánod a jövőben használni.
Lehetőség szerint ezután igyekszünk segíteni a helyzeten

--- UPJERS-PONTOK GYŰJTÉSE INGYENES PRÉMIUMVALUTÁÉRT

Javasolt mindig az Upjers-portfiókodba való belépéssel kezdeni, amikor jössz velünk játszani. Egyrészt azért, mert így elegendő ide és csak ide belépned és innen eléred a játékaidat és új játékot is hozzáadhatsz egy pillanat alatt, de ráadásul a napi belépéseddel Upjers-pontot gyűjthetsz, amit prémiumvalutára válthatsz a portálfiókodhoz tartozó, tetszésed szerinti játékosfiókodon.

Lépj be az Upjers-fiókodba és balra felül láthatsz egy új ikont, egy arany érmécskét:

Kép

Minden összegyűjtött 200 Upjers-pontot prémiumvalutára válthatsz az adott portálfiókhoz tartozó tetszőleges játékosfiókodon.

Upjers-pontot több módon is gyűjthetsz:

1.: Az egyes játékokban lévő "sikerek/szerzemények" egy része (tehát nem feltétlen minden siker, de számos siker) integrálva van az Upjers-portálba, és ha egy ilyen sikert teljesítesz a játékban, akkor 10 Upjers-ponttal nő az Upjers-pontegyenleged az Upjers-portálfiókodon. Ha tudni szeretnéd, mely sikerek elérésével szerezhetsz Upjers-pontot, kattints a portálfiókodon a "Sikerek"-menüre.

2.: De úgy is szerezhetsz Upjers-pontot, ha minden nap belépsz az Upjers-portálfiókodba és lekaparod a virtuális kaparósorsjegyed egyik mezőjét.

Kép

Ha lekaparod az egyik kérdőjelet, mindig nő az Upjers-pontjaid száma, mert legalább 1 pontot mindig nyersz. És minden nap új esélyed van rá, hogy még többet nyerj.

Kép

Ha megvan a 200 Upjers-pont, beválthatod őket prémiumvaluta csomagra. Csak válaszd ki kattintással a kívánt játékot és ott a játékszervert, ahova kéred a prémiumvalutát.

Fontos, hogy tudd, hogy megeshet, hogy némely játékunk nem vesz részt ebben a projektben. Megeshet, hogy egy játék technikai vagy egyéb okokból nincs az Upjers-portálba integrálva - például ilyen a Torpia játék - , egy ilyen játékba tehát nem váltható be az Upjers-pont. Illetve nagyon fontos, hogy azokban a játékainkban, ahol a prémiumvalutával kereskedni lehet (például: Kertbirodalom, Én Kicsi Tanyám, KapiBados), nem lehet beváltani az Upjers-pontot, mégpedig a játékosok érdekében, ugyanis visszaélésekre adhatna lehetőséget a funkció.

A funkciót ismertető videót itt tekintheted meg:

Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Válasz küldése

Vissza: “Upjers-portál”