Kéretlen reklámok

Problémád van a játékkal? Kérjük, itt tedd közzé. Ne feledd megadni a szükséges információkat sem, különben nem fogunk tudni segíteni!
Jolly05
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2014.04.14. 22:59

Kéretlen reklámok

HozzászólásSzerző: Jolly05 » 2015.06.03. 21:24

Sziasztok! A legutóbbi karbantartás óta képtelen vagyok normálisan belépni a játékba: megnyitás előtt már három reklámablak ugrik fel a monitor alján, utána többször új lapokon nyit meg játékra vagy egyébre buzdító új oldalakat, alig lehet kilépni belőlük. Vírusírtót lefuttattam, de nem tudom hogyan kerültek ide ezek az oldalak, eddig soha nem fordult elő. Tudtok valamit javasolni vagy tenni ezek ellen? Köszönöm és üdv: Jolly ( Remélem meg tudom majd nézni a választ, mert innen is elnavigált valami blőd oldalra :( )

Avatar
katarzina79
Hozzászólások: 610
Csatlakozott: 2013.06.27. 11:59

Re: Kéretlen reklámok

HozzászólásSzerző: katarzina79 » 2015.06.04. 06:40

Jolly05 írta:Sziasztok! A legutóbbi karbantartás óta képtelen vagyok normálisan belépni a játékba: megnyitás előtt már három reklámablak ugrik fel a monitor alján, utána többször új lapokon nyit meg játékra vagy egyébre buzdító új oldalakat, alig lehet kilépni belőlük. Vírusírtót lefuttattam, de nem tudom hogyan kerültek ide ezek az oldalak, eddig soha nem fordult elő. Tudtok valamit javasolni vagy tenni ezek ellen? Köszönöm és üdv: Jolly ( Remélem meg tudom majd nézni a választ, mert innen is elnavigált valami blőd oldalra :( )


Szia!

Valószínűleg egy kémprogram van a gépeden, amit egy másik program "hozott" magával. Én is jártam már így, valóban nagyon idegesítő. Nekem szakember kellett hozzá, de ha nagyon értesz a gépekhez te is letudod szedni róla. Ebben az esetben a vírusirtó sajna nem segít.
De mielőtt bármit tennél, csinálj egy teljes takarítást, süti, előzmény, gyorsítótár törlést, hátha nem ez a baj. Esetleg másik böngészőt is kipróbálhatsz.


Vissza: “Hibabejelentések”