Szurkoljunk egy magyar csapatnak a szlovák Fortuna ligában

Ez itt minden olyan kommunikáció színtere, amely nem kapcsolatos a 11 Legends játékkal.
spain2014
Hozzászólások: 43
Csatlakozott: 2014.06.03. 13:49

Szurkoljunk egy magyar csapatnak a szlovák Fortuna ligában

HozzászólásSzerző: spain2014 » 2014.08.02. 20:46

Sziasztok menedzserek! A szlovák első ligában van egy csapat, a DAC. Dunaszerdahelyi csapat és Dunaszerdahely lakosának többsége magyar. Szlovákiában mindenki lenézi őket, mert ők egyedül magyarok, itt lesznek az eredményeik a ligában. Élő közvetítés is lesz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára spain2014 2014.08.02. 21:03-kor.

spain2014
Hozzászólások: 43
Csatlakozott: 2014.06.03. 13:49

Re: Szurkoljunk egy magyar csapatnak a szlovák Fortuna ligáb

HozzászólásSzerző: spain2014 » 2014.08.02. 20:51

Fotuna liga, 1. forduló: Meggyűlt a sárga-kékek baja a Trencsén gyilkos támadósorával(online)

AS Trenčín - FK DAC 1904 2-1(1-0)VÉGE: A Trencsén tulajdonképpen igazolta, hogy miért lett ezüstérmes az előző idényben. A támadósora rendkívül erős, a DAC védőinek meggyűlt a bajuk vele.
90+ perc: Egy baloldali beadást követően a labda magasra pattan, majd Sábler ollózva próbálja kapura küldeni. Szép mozdulat, de a labda elkerüli a kaput.
90. perc: PENKSA ZICCERBEN MENT! Két trencséni támadott egy védővel szemben. Simon Mišák elé tette, aki egy az egyben ment Penksára, de nem tudta ellőni mellette!
87. perc: GÓÓÓL! Szépít a DAC! Egy szöglet után a trencséni védők fejelik középre a labdát, ahol Brašeň lövi a kapuba.
86. perc: Ez most egy szép kontra volt. Antunovictól indult, aki balról áttete a labdát a jobb szélen elfutó Brašeň elé, ő az érkező Szabó elé tette, aki viszont már nem tudott kapura fordulni a labdával, mert szerelték.
84. perc: Struhár kapott sárga lapot.
A rendezők egy szurkolótvezetnek ki.
82. perc: GYÖNYÖRŰ LÖVÉS! A DAC jutott szabadrúgáshoz a Trencsén tizenhatosának jobb sarka közelében. 27-28 méterről Szabó a rövid felsőt vette célba, és Volešáknak bravúrra volt szüksége, hogy szögletre mentsen!
81. perc: Egy gyors támadást vezetett a DAC, Brašeň a jobb szélen ment el, majd mélyen a kapu elé ívelt. Volešák mentett NGuekam elől.
80. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja a DAC: Krišto le, NGuekam be.
79. perc. Egy trencséni szöglet után Mišák fejel fölé.
78. perc: Kubík akciója után Penksa elé gurul a labda, de a kapus eléggé gyengén rúgja ki, Mišák a tizenhatosnál csap le rá, majd célba veszi a kaput, de lövése azt jócskán elkerüli.
76. perc: A második félidőben alig lehetett érezni, hogy a pályán van Ujlaky. Ezt észelte Radványi is, aki lecseréli, Antunovic áll be a helyére.
74. perc: Straka kap sárgát, miután a mellette elszaladó Kubíkot buktatja.
72. perc: Rodriguez Da Silva ereszt meg egy lövést, a tizenhatoson kívülről, ami épphogy elkerüli a DAC kapuját. Penksa azért talán rajta volt.
71. perc: Újabb helyzetecske a DAC kapuja előtt, egy kavarodás után tizenegyest reklamálnak a hazaiak, Jairo esett el - de a bíró nem veszi be.
68. perc: GÓL! Kettővel megy a Trencsén. Egy baloldali szöglet után a rövid sarokhoz érkezik a labda, és valaki a hosszú sarokba csúsztatja. Kleščíket mondják be gólszerzőnek, de úgy tűnt, hogy Szabó ért bele...
67. perc: A szöglet után Turňa tisztázott.
66. perc: Simon ismét az alapvonalig tud menni a labdával, ahonnan középre tette, Jairo pedig technikásan, sarokkal próbálta kapura tenni, de egy védő lábáról kiment.
64. perc: Két szögletet végezhetett el egymás után a DAC, de helyzetet nem sikerült kialakítani.
62. perc: Tizenegyesgyanús helyzet a trencséni tizenhatoson beül. Straka reklamál is, de a bíró nem hisz neki.
60. perc: Ismét a hazaiak vezettek egy szép támadást. Baez adta a középpályán Kubíknak a labdát, aki egy becsúszó védő lábát is átugorva egyszer csak a tizenhatos előtt termett, ahonnan a jobb alsót vette célba. Penksa leért a labdára.
59. perc: Csere a hazaiaknál: Hajradinovic helyére Mišák jön.
58. perc: Simon ismét egysor védő közt tartja meg a labdát a DAC tizenhatosán belül, mjad a középen érkező Hajradinovic elé tálal, aki laposan lő kapura, Penksa azonban biztosan fogja.
56. perc: Jairo ívelt középre, Turňa szögletre ment. Simon pedig a sarokról Penksa kezébe emelte a labdát.
55. perc: Cserél a DAC: Roman Sábler érkezik Alan Kováč helyére.
53. perc. Simon három védő között is meg tudta tartani a labdát egy ideig a DAC tizenhatosának bal oldalán. Végül szerelték.
51. perc: Simon szaladt el a bal szélen, majd laposan tette a labdát a kapu elé, Struhár azonban mentett.
50. perc. HELYZET! A balról berobbanó Brašeň kapott jó labdát, majd kissé kisodródva vette célba a rövid alsót, de Volešák menteni tudott.
49. perc: Simon lövése a kapu mögöt landol.
47. perc: Simon kevergetett a DAC tizenhatosának bal sarkánál, majd középre tette a labdát a berobbanó Hajradinovic elé, aki viszont rosszul vette át, így oda a gólhelyzet.
46. perc: Elkezdődött a második félidő.
_______________________________________
Az első félidő eleje kiegyenlített játékot hozott, de úgy negyedóra után a trencséniek átvették az irányítást, és előfordult, hogy percekre a kapujuk elé szegezték a DAC-ot. A DAC védelme helyenként nem elég agresszív, ami miatt a hazaiak könnyedén tudnak passzolgatni a tizenhatosuk előtt. Egy ilyen akció végén szerezték meg a vezetést is.
45+ perc: Jairo cselezget az alapvonalnál, mjad a tizenhatoson belül Simon elé teszi, aki viszont két védőbe lövi a labdát.
44. perc: Hárman támadtak két védővel szemben a trencséniek. Hajradinovic viszont már rossz ütemben tette a labdát Simon elé a jobb szélen, Penksának sikerült megzavarnia. Simon azonban még be tudott adni, viszont a védőknek középen már sikerült felszabadítaniuk. Ezután is úgy egy percre beszorult a DAC a kapuja elé, de már nem sikerült helyzetbe kerülnie a hazaiaknak.
42. perc: HATALMAS KAPUFA! A bíró előnyszabályt alkalmazott, amikor Hajradinoviccsal szemben szabálytalankodtak a DAC tizenhatosa előtt, a labda ezután Lobotka elé került, aki egy hatalmas lövést eresztett meg! A labda a jobb felső saroknál a felső lécről vágódott vissza a mezőnybe.
40. perc: Megint túl nagy helyet hagynak a trencsénieknek a DAC-védők. Lobotka beívelését sikerül kifejelni.
39. perc: Szabó gyönyörűen tekeri el a sorfal fölött: a labda a jobb alsóba tart, de Volešák megfogja.
38. perc: Brašeňt még ápolják, amikor 28-ról Szabó végez el szabadrúgást.
37. perc: Rodriguez Da Silva vesztette el a labdát a saját tizenhatosa előtt, és a rámozduló Brašeňt meg szépen elkente. Sárgát kap érte, Brašeň pedig a földön marad...
35. perc: Turňa szerelte ezúttal a szélen meginduló Kubíkot.
32. perc: GÓL! Vezetést szerez a Trencsén. Kubík a középpályáról indulva passzolt a tizenhatos előtt a kapunak háttal álló Simonhoz. Ő meg tudott fordulni, és mivel védői nem támadták le, Struhár és Majerník között a hálóba lőtt 17-18 méterről. Penksa nem tudott védeni.
30. perc: Mintegy 30 méterre a kapujuktól veszítették el a labdát a sárga-kékek, majd Jairo próbálta a védők között Kubík elé pöckölni a labdát, akit viszont Penksának sikerült megelőznie. Ez helyzet volt, mégpedig egy védelmi hiba után.
28. perc: Sok a pontatlanság: Čögley beívelése a kapu mögött landol.
27. perc: Egy felpattanó labdát Simon egy lövőcsel után tett maga elé a DAC tizenhatosán belül, de végül sikerült megakadályozni, hogy kapura lőjön.
25. perc: Az első percek nagy irama és számos kapura tartó lövése után most leült a meccs. Többnyire a hazaiaknál van a labda, de a fölényük meddő. Helyzetig ezekben a percekben egyik csapat sem jutott, de még a kapusoknak sem igazán akadt dolga.
22. perc: Az elmúlt 4-5 percben teljesen a kapuja elé szegezték a hazaiak a DAC-ot, de különösebb helyzetbe nem kerültek. Egy beadás után Baez ütközött Penksával, a kapus panaszkodott, de végül folytatni tudja a játékot.
19. perc: Erős a trencséniek támadósora, az elmúlt percekben is több alkalommal passzolgatták ki a DAC védőit, de valakinek végül mindig sikerült megállítania őket.
17. perc: A hazaiak szöglete után a DAC védői felszabadítottak.
16. perc: Holúbek beadását Jairo továbbította a kapu mellé.
15. perc: Ismét a DAC kapuja előtt végezhetett el szabadrúgást a Trencsén. Hajradinovic beívelése azonban a kapu mögött landolt.
13. perc: ÚJABB KAPUFA! Egy kis tanácskozás után Simon lőtte a szabadrúgást: elcsavarta a sorfal fölött, és a labda a felső lécen megpattanva hullott a kapufa mögé.
11. perc: Majerník és Struhár a tizenhatos vonalán kente el Simont, a hazaiak rendkívül veszélyes szögből lőhetnek szabadrúgást.
9. perc: Volešák bizonytalanul érkezett Majerník beívelésére, a labda Szabóhoz került, de ő ahelyett, hogy akpura lőtt volna, inkább lepasszolta és ezzel odalett a helyzet.
7. perc: HATALMAS LÖVÉS! Ujlaky beadását még kifejelték, de Horváth úgy 20 méterre a kaputól mellre vette, majd egyből tüzelt, és a bal kapufát találta el. Centik hiányoztak a DAC vezető góljához!
6. perc: Kleščík lövésére vetődött Penksa, de az elkerülte a kaput.
6. perc: PENKSA KAPUFÁRA VÉD! Baez ugratta ki a DAC kapuja előtt Kubíkot, aki kissé kisodródva tüzelt, Penksa még bele tudott érni, hogy a labda a felső lécről vágódott ki.
4. perc: Szöglethez jutottak a hazaiak, a hosszú sarokhoz érkezett a labda, Holúbek ugrott fel, de jócskán melléfejelt.
3. perc: "HAJRÁ DAC!" Sokkal erőteljesebben érezhető a DAC-szurkolók jelenléte a hazaiakénál!
2. perc:Brašeň indult meg a szélen, szabálytalanul állították meg.
1. perc: Indul a meccs!
________________________________________
KEZDŐCSAPATOK:
AS Trenčín: Volešák – Čögley, Kleščík, Rodriguez da Silva – Baéz, Holúbek, Hajradinovič, Simon – Lobotka, Kubík, Jairo.
Cserék: Šemrinec – Skovajsa, Bednárik, Opatovský, Mišák, Mondek, Malec.
FC DAC 1904: Penksa – Szabó, Struhár, Ujlaky, Turňa – Brašeň, Majerník, Horváth, Krišto, Straka – Kováč.
Cserék: Pernecký – Šnirc, Tóth, Antunović, Kwin Kwin, N'Guekam, Sabler.

spain2014
Hozzászólások: 43
Csatlakozott: 2014.06.03. 13:49

Re: Szurkoljunk egy magyar csapatnak a szlovák Fortuna ligáb

HozzászólásSzerző: spain2014 » 2014.08.02. 20:54

Fortuna liga, 2. forduló: Nem bírt egymással a két ősi rivális(online)

FK DAC 1904 - Spartak Trnava 0:0

Négy perc hosszabbítás után a bíró véget vet a mérkőzésnek. Egy küzdelmes, de kevés izgalommal szolgáló mérkőzésen vagyunk túl. A döntetlen igazságos.
90+ perc: Vlasko gólt lő, de a bíró nem adja meg! Vlasko a labdaátvételnél szabálytalankodott védőjével szemben a tizenhatoson, ezután pedig hiába lőtte el a labdát Penksa mellett, a gól érvénytelen. Sárgát is kap a szabálytalanságért.
90. perc: Előbb még Antunovič kapott sárga lapot, most pedig Schranz.
89. perc: Sabler nem sokáig játszott, Kwin áll be a helyére.
88. perc: Az emberhátrányban játszó DAC-nak sikerült a kapuja elé szorítania egy kicsit a Spartakot, és egész kombinatív játékot mutattak eközben. Helyzetig viszont nem jutottak.
87. perc: Brašeňnek sikerült megfékeznie egy veszélyes nagyszombati ellentámadást a félpályánál, ráadásul még szabálytalankodtak is vele szemben, így a DAC jöhet.
85. perc: Struhár maradt a földön egy ütközés után.
84. perc: Penksa vetődésénél nekiesett a kapufának, ápolni kellett, de tudja folytatni.
83. perc. KAPUFA! Vlasko középről, 18 méterről elcsavarta a sorfal fölött, a labda pedig a felső lécről vágódott ki!
81. perc: PIROS LAP! EMBERHÁTRÁNYBAN A DAC! Mikovič egy gyönyörű sarkazás után szökött meg a DAC védői között, Majerník pedig a ziccerbe kerülő játékost buktatta a tizenhatos előtt. A DAC csapatkapitánya megkapta második sárga lapját, és kiállították.
79. perc: HATALMAS HELYZETEK! Egy beadás után Schranz közelről fejelt, de Penksa még kiszedte a labdát a bal felsőből! A szöglet után Schranz tisztán fejelhetett úgy 5-6 méterről, de a labda épphogy mellément.
78. perc: Úgy öt perc után folytatódik a mérkőzés, bár a világítás még nem állt helyre. Tulajdonképpen világos van még, de azért már lemenőben a nap...
---------
75. perc: Vagyis mégsem: Kiesett az áram a stadionban, nem égnek a reflektorok, illetve csak egy részük. Ez azt jelenti, hogy várni kell, míg a műszaki problémát elhárítják.
74. perc: Vlasko indult meg, elesett a DAC tizenhatosa előtt, de a bíró ezt nem ette meg, ezután viszont Schranzot buktatták, így mégiscsak veszélyes pontrúgás következhet.
73. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja a vendégcsapat: Chovanec áll be Špalek helyére.
71. perc: Brašeň egy kényszerítő után ívelte be a labdát, csakhogy két DAC-játékos közé, ahol egy Spartak-védő állt.
70. perc: Nem épp veszélytelen hazaadást kapott Penksa a félpályáról, de sikerült elrúgnia.
68. perc: Újabbcsere a DAC-nál: Ujlaky le, Antunovic be.
67. perc: Ezúttal pedig a másik oldalon Rusov ugrott fel, és szedett le egy beadást, amely Jurčot kereste a kapu előtt.
66. perc: Penska mozdult ki ismét fontos pillanatban és pontosan egy jobboldali nagyszombati beadást követően.
64. perc: Turňa iramodott meg a labdával, majd kitette a jobb szélre Ujlakynak, aki viszont elvesztette.
63. perc: Horváth Béla hagyta el a pályát, Roman Sabler folytatja a DAC-nál.
62. perc: Brašeň szaladt el a bal szélen, majd tett középre, Jurčo viszont aláfutott a labdának, és nem tudott jól fejelni.
61. perc: Sabót mégis csak lecserélik, Mikovič érkezik a helyére a Spartaknál.
59. perc: Krišto pakolt oda a bal szélen meginduló Špaleknek, sárgát kap ezért.
4811 néző látogatott ki a mérkőzésre.
57. perc: Némileg nyitottabbá vált a mérkőzés a második félidőben, többször jut el mindkét csapat az ellenfél kapujáig. Már csak a gól hiányik...
56. perc: Sabo mégis vissza tudott térni.
55. perc: Sabo nem néz ki túl jól, úgy tűnik, le kell cserélni. Nem tud a lábára nehezedni.
53. perc: Sabo ütközik elég szerencsétlenül Majerníkkel a középpályán, a Spartak támadója megsérül, Majerník sárgát kap.
52. perc: Egy bedobás okozott veszélyt a DAC kapuja előtt. A labda egészen a kapu elé repült, ahol viszont Špalek nem tudott jól beleérni, és Penksa könnyedén fogta.
50. perc: NAGY HELYZET! Ujlakyt szöktették a Spartak védői között, Rusov azonban jól mozdult ki, így Ujlaky nem tudta elpasszolni mellette. A kipattanó labda Brašeňhez került, aki a tizenhatos bal sarkától egyből az üres kapura tűzte, viszont nem találta azt el.
48. perc: Brašeň technikása, sarokkal tette maga elé a labdát, becsapva ezzel Casadót, aki viszont buktatta, ezért sárgát kapott.
47. perc: FÉLPÁLYÁRÓL KAPUFA! A félpályától, de még a saját térfeléről ívelte kapura a labdát Vlasko, mivel meglátta, hogy Penksa kint áll. Hihetetlen, de a labda a felső lécről pattant vissza a mezőnybe, majd a hozzá legközelebb lévő Schranz csapott le rá, és avédők gyűrájében, estében még kétszer is kapura tudta küldeni, de Penksa mindkétszer hárított.
46. perc: Kuzma nem folytatja a játékot, a második félidőben már Vlasko áll be helyette a Spartak színeiben.
46. perc: Kezdődik a második félidő, a szurkolók dobósa, Bugár Ervin végezte el szülinapja alkalmából a kezdőrúgást.
____________________________
Vége az első félidőnek. Nem túl izgalmas a meccs eddig, de eléggé meleg van... A félidő elején a Nagyszombat irányított, de úgy negyedóra után kiegyenlítődött a játék, csakhogy ez nem javított a színvonalán.
45. perc: Ismét egy nagyszombati játékost kellett ápolni, amikor Szabó Ottóval ütköztek a Spartak tizenhatosán belül.
43. perc: Horváth kétszer futott neki, de csak harmadjára ívelt be a szabadrúgásból, ami veszélyesre is sikerült, Rusovnak öklöznie kellett a bolyban.
41. perc: Sabo végezte el a szabadrúgást 25-re a kaputól, lövése megpattant a sorfalon. Szöglet. A szöglet után viszont nem alakult ki helyzet.
40. perc: Kuzmának le kellett mennie a pályáról, mert vérzett az orra, ápolni kellett.
39. perc: Janečka túl sokat tökölődött, és mire lőtt, Brašeň már előtte volt, és blokkolta a lövést, csakhogy a felpattanó labdára érkező Horváth lekönyökölte Kuzmát, és sárgát kapott ezért.
38. perc: Veszélyes szögből végzehetett el szabadrúgást a Spartak (kb. 30 méterre a kaputól, jobbról). Kuzma beadására viszont ismét Penska érkezett pontosan.
37. perc: Horváth került lövőhelyzetbe a tizenhatos előtt, de eltörte a labdát, és az jócskán mellé ment.
35. perc: Jurčo lépett oda a középpályán Casadónak, aki szenvedett egy kicsit, majd folytatta a játékot.
34. perc: Sabo tüzelt úgy harmincról, de az égbe.
33. perc: Kuzma szöglete után a hazai védők tisztáznak.
32. perc: Janečka beadására Penska mozdult ki jól.
31. perc: Kamil Kuzma tört be a DAC tizenhatosán belülre, veszélyesnek tűnő megiramodásából végül egy szöglet lett.
30. perc: Sikerült bejutnia a DAC-nak a Spartak tieznhatosán belülre, de túl sokat kombináltak, mire egyszer csak már túl sok lett ott a vendégjátékos. Egy ideig még tartották a labdát a tizenhatos környékén, de végül helyzetre már nem futotta.
29. perc: Tulajdonképpen leginkább a középpályán zajlik a játék, egyik csapat sem irányít igazán...
28. perc: Penska fogott egy beívelt labdát.
26. perc: Straka Gábor kapott sárga lapot a középpályán elkövetett szabálytalanságért.
25. perc: Nem túl nagy iramú mérkőzés, kevés helyzet...
22. perc: HATALMASAT MENT PENKSA! Janečka iramodik meg a jobb oldalon, majd középre adott, ahol pedig Kuzma ért bele, Penksa vetődve, bravúrosan védte a jobb alsóba tartó labdát!
20. perc: Krištot a jobb szélen fújta le lesen a bíró, bár középen úgy tűnt, Siva baragadt...
A vendégszektorból mindeközben "kedvesen" üdvözlik a magyarokat...
17. perc: Janečka laposan tette középre a labdát, a másik oldalon érkezett már a társa, Struhár azonban laposan hazaadta Penksának, aki pedig kivágta.
16. perc: Tempós támadást vezetett a Spartak, aminek a végén egy baloldali beadást követően Penksa mozdult ki precízen a kapujából, megelőzve, hogy a mögötte érkező vörös-fekete támadó ziccerbe kerüljön.
15. perc: Horváth ívelt a kapu elé, ahol Jurčo ütközött a kapussal. Rusov elütötte a labdát, a bíró viszont kifele ítélt, mivelhogy a DAC támadója szabálytalanul ment a kapusra.
13. perc: Két percre beszorította a Spartakot a DAC. Sikerült egy szögletet kiharcolniuk, amely után viszont mentettek a védők. A labda azonban a Nagyszombat kapuja előtt maradt, Jurčo kapta volna a védők mögé a labdát, csak lesen állt.
11. perc: Sabo kapta a labdát szögletből a tizenhatoson kívülre, kapásból készült lőni, de rosszul találta el a lasztit, és az jócskán mellément.
9. perc: A DAC tizenhatosán belül védőjéről tudott lefordulni Vlasko, majd éles szögből, balról tüzelt kapura, Penska szögletre mentett.
6. perc: Horváth ívelt a kapu elé, miután Brašeň-nyel szemben szabálytalankodtak a Nagyszombat térfelén, de a labda érintés nélkül tekeredett el mindenki felett, és hagyta el a pályát.
4. perc: Hosszabb ideig tartotta és eldugta a labdát a Nagyszombat, de helyzetet nem tudtak kialakítani.
2. perc: Krišto indította kissé hosszan Ujlakyt a jobb oldalon, aki rosszul vette át a labdát, így az kiment az alapvonalon túlra.
1. perc: A vendégek térfelén elkövetett szabadrúgás után Horváth ívelhetett a kapu elé. Beívelése után jött az első DAC-fejes, ami azonban mellé ment.
1. perc: A Nagyszombat kezdte a meccset.
________________________________________
KEZDŐCSAPATOK:
FC DAC 1904: Penksa – Ujlaky, Turňa, Struhár, Szabó – Majerník, Horváth, Krišto, Straka – Brašeň, Jurčo.
Cserék: Pernecký – Antunović, Tóth, Kwin Kwin, N'Guekam, Sabler.
Spartak Trnava: Rusov – Siva, Čonka, Janečka, Bortel – Tóth, Sabo, Casado, Špalek – Kuzma, Schranz.
Cserék: Strapák – Mikinič, Chovanec, Richnák, Vlasko, Kasaj, Mikovič.

________________________________________
KEZDŐCSAPATOK:
FC DAC 1904: Penksa – Ujlaky, Turňa, Struhár, Szabó – Majerník, Horváth, Krišto, Straka – Brašeň, Jurčo.
Cserék: Pernecký – Antunović, Tóth, Kwin Kwin, N'Guekam, Sabler.
Spartak Trnava: Rusov – Siva, Čonka, Janečka, Bortel – Tóth, Sabo, Casado, Špalek – Kuzma, Schranz.
Cserék: Strapák – Mikinič, Chovanec, Richnák, Vlasko, Kasaj, Mikovič.
________________________________________
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára spain2014 2014.08.02. 21:01-kor.

spain2014
Hozzászólások: 43
Csatlakozott: 2014.06.03. 13:49

Re: Szurkoljunk egy magyar csapatnak a szlovák Fortuna ligáb

HozzászólásSzerző: spain2014 » 2014.08.02. 20:57

Fotuna liga, 3. forduló: Negyedóra hiányzott, hogy megszerezze első győzelmét a DAC(online)

MFK Ružomberok - FK DAC 1904 1:1(0-1)

90+ perc: Vége a mérkőzésnek. A mutatott játék alapján igazságos döntetlen született.
89. perc: Šnirc beadását kifejelik a védők.
87. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja a DAC: Ujlaky hagyja el a pályát, Černák folytatja a helyén.
86. perc: Turňa szaladt el a bal oldalon,de Lovás szerelte, még mielőtt beadhatta volna.
85. perc: Egy távoli szabadrúgásból veszélyeztettek a hazaiak, de a labda nyílegyenesen hagyta el a pályát.
84. perc: Straka Gábor kapja a mérkőzés első sárga lapját.
83. perc. Krišto helyére Kwin áll be a DAC-nál.
81. perc: Turčák veszélyeztetett jobbról, löketét Penksának kellett kiütnie a léc alól.
79. perc: Ferenćík lőtt kapura a bal szélről, de Penksa megfogta.
77. perc. ELKÉPESZTŐ HIBA UTÁN EGYENLÍT a RÓZSAHEGY! Egy lapos beadás egy sor védő előtt elgurul, Penksa sem fogja me,g a hosszú saroknál érkező Turčák pedig a már hiába vetődő Penksa alatt a kapuba gurít.
75. perc. Közben cserélt a hazai csapat is: Ferenčík be, Almaský le.
75. perc: Cserél a DAC: A gólszerző Sabler megy le, a helyére Horváth Béla áll be.
74. perc: Jurčo ügyesen tartotta meg a labdát a hazai tizenhatosnál, majd azon belül, majd az alapvonalról emelte középre, de a védők felmentettek.
72. perc: Lovás kísérelt meg egy beadást a bal szélről, de egy hazai sem érte el.
Alig 1700-an jöttek ki a Rózsahegy meccsére...
70. perc: Brašeň több, egymást követő bal oldali beadását is kifejelték a hazai védők. Helyzetet nem sikerült kialakítani, de legalább a Rózsahegy kapuja előtt zajlott a játék.
68. perc: Brašeň kevergetett a hazaiak tizenhatosán belül, megpróbálta egy csellel becsapni ellenfelét, de elveszítette a labdát.
67. perc: Turčák elé pattant egy levágódó labda a DAC tizenhatosa előtt, majd egyből lőtt, de védőbe.
66. perc: Ujlakyval szemben szabálytalankodtak a hazai tizenhatos előtt. Krišto végezte el a szabadrúgást, és el tudta lőni a sorfalon keletkezett résen, ami akkor keletkezett, amikor az egyik DAC-játékos kiugrott onnan. Lešňovský ugyanakkor biztosan fogta a labdát.
64. perc: Bartoš szerzett labdát a középpályán. Nagy terület volt előtte, így megindult. Majdnem a tizenhatosnál járt már, amikor a jobb szélről érkező Turčák elé tette a labdát, ő pedig a tizenhatoson belülre érve egy védőbe lőtt.
62. perc: Jól védekezik a DAC, hiába építkezik gyakran jól a hazai csapat, a tizenhatos előtt rendre sikerült meggátolni a helyzetbe kerülésüket.
60. perc: Turčák marad lent, miután ütközött Krištóval.
60. perc: Cserélnek a hazaiak Lupták helyére Gerát érkezik.
59. perc: Öli a játékot a zivatar is, sok a pontatlanság.
Szakad az eső, de nagyon.
56. perc: Ujlaky ugratta volna ki Sablert, de a labdája pontatlan volt.
54. perc: Jurčo a tizenhatoson belül jutott lövéshez, de csak egy védőt talált el.
Viharosra fordult az idő Rózsahegyen. Néhány perce elkezdett esni az eső, és az ég is dörög.
52. perc: Ujlaky alakított ki veszélyes szituációt az ellenfél kapujánál, de a védők végül szerelni tudták.
51. perc: A hazaiak szöglete után Bartoš fejelt, Penksa viszont a rövid saroknál védett.
49. perc: Helyzet a DAC kapuja előtt is: egy bal oldali beadást követően Lupták felé érkezett a labda a hosszú saroknál, csakhogy a hazai támadó nem találta el a labdát.
48. perc: HELYZET: Straka elé tették le a labdát a tizenhatoson belül, a csapatkapitány viszont fölé durrantott.
47. perc: Brašeň ígéretes támadást vezetett, csakhogy a bal szélre irányuló passza pontatlan volt.
46. perc: Elkezdődött a második félidő, a hazaiak végezték el a kezdőrúgást.
_____________________________________
Vége az első félidőnek. Egy nem túl izgalmas félidő végén, a kapus és a hazai védelem hibájából, szemfüles támadójának köszönhetően szerezte meg a vezetést a DAC.
45. perc: GÓÓÓÓÓL! Vezet a DAC! Brašeň lőtt kapura a tizenhatos bal sarkától, Lešňovský viszont csak kiütni tudta. Ekkor Sabler csapott le rá, és megszerezte első gólját sárga-kék színekben!
43. perc: Egy baloldali beadást semlegesít a hazai kapus, Lešňovský.
41. perc: Jurčo a tizenhatoson belülről tüzelhetett, de megint gyengén.
38. perc: Ujlaky emelte a kapu elé a labdát, de Sabler elől egy védő fejelte el, Lešňovský pedig megszerezte, még mielőtt szögletre pattant volna.
35. perc: Brašeň fejjel tette maga elé a labdát a tizenhatoson belül, csakhgoy túl hosszan. Szerelték.
34. perc: Brašeň egy védelmi hibát követően szerzett labdát elöl, de nem jött be a csel, amit be akart vetni, így el is vesztette.
32. perc: Jurčo és Brašeň indult meg, de a támadó szabálytalankodott, ezért kifele jöhetett szabadrúgás.
30. perc: Sabler kapott egy lapos indítást elöl, ám lesen állt, amikor átvehette volna, illetve amikor Lešňovský felszedte a labdát a földről.
27. perc: Jurčo került helyzetbe a kapu előtt, de pontatlanul lőtt.
25. perc: Ujlakyval szemben szabálytalankodtak úgy 30 méterre a kaputól. Ezt követően Krišto és Ujlaky állt a labda mögé, majd utóbbi laposab tette volna középre, de a védők lefülelték szándékát.
21. perc: Veszélyes támadást vezetett a hazai gárda. Turčák tette középre laposan a labdát a tizenhatoson belülre, csakhogy Lupták mögé.
19. Szabadrúgásból íveltek középre a rózsahegyiek, és a labda a bolyban Sablerről pattant veszélyesen Penksa kapujára, de a hálóőrnek sikerült védenie.
18. perc: A hosszú sarokhoz érkezett a labda a DAC szöglete után, ám egy hazai védő elfelejte, és kevés hiányzott ahhoz, hogy a hazaiak egy ellentámadást indítsanak. Ezt a középpályán Struhár fékezte meg.
16. perc: Jól működik most a DAC védelme, ezúttal egy középre tett labdánál zártak össze, és megakadályozták, hogy az ellenfél lövőhelyzetbe kerüljön a tizenhatos előtt.
14. perc: Sabler kapott labdát a tizenhatos előtt, majd befordult vele, viszont kisodródott, és éles szögből csak fölé lőtt.
13. perc: Brašeňhez pattant a labda a szöglet után, aki a tözenhatoson kívülről eresztett meg egy lapos lövést, Lešňovský csak kiütni tudta.
12. perc: Sabler indult meg egy kontra során a középpályától, majd kitette balra a labdát, ahonnan Brašeň beadta, a védők pedig szögletre fejeltek.
10. perc: Nagy tüzelt a DAC tizenhatosán kívülről, de laposan és gyengén. Penksa könnyedén felszedte.
8. perc: Ellentámatást indított a DAC, de a középpályán kiestek a ritmusból, és belassultak...
6. perc: Krišto kapott egy lapos keresztlabdát a jobb szélen, de hosszú volt, nem érte be.
4. perc: Straka eresztett meg egy távoli lövést, de jócskán fölé ment.
2. perc: Krišto kapott jó labdát a jobb szélen, de szerelték.
1. perc: Kezdődik a meccs.
________________________________________
KEZDŐCSAPATOK:
MFK Ružomberok: Lešňovský – Greššák, Práznovský, Kružliak, A. Lovás – Már. Almaský, Lupták, Nagy, Turčák, Bartoš – Zreľák.
Cserék: Šavol – Ondrek, Mir. Almaský, Ferenčík II., Gerát, Mat. Lovás.
FC DAC 1904: Penksa – Struhár, Šnirc, Turňa, Tóth – Ujlaky, Brašeň, Krišto, Straka – Jurčo, Sabler.
Cserék: Pernecký – Kwin Kwin, Kováč, Horváth, N'Guekam, Černák.A bajnokság állása a mérkőzés előtt:
1. Žilina 2 2 0 0 5:1 6
2. Trnava 2 1 1 0 3:0 4
3. B. Bystrica 2 1 1 0 4:3 4
4. Senica 2 1 1 0 3:2 4
5. Slovan 1 1 0 0 2:1 3
6. Trenčín 1 1 0 0 2:1 3
7. Myjava 2 1 0 1 2:2 3
8. Ružomberok 2 0 1 1 1:2 1
9. DAC 2 0 1 1 1:2 1
10. Zl. Moravce 2 0 1 1 1:4 1
11. Podbrezová 2 0 0 2 2:4 0
12. Košice 2 0 0 2 2:6 0

spain2014
Hozzászólások: 43
Csatlakozott: 2014.06.03. 13:49

Re: Szurkoljunk egy magyar csapatnak a szlovák Fortuna ligáb

HozzászólásSzerző: spain2014 » 2014.08.02. 21:00

Fortuna liga, 4.forduló: Megszerezte első idei győzelmét a DAC(online)

FK DAC 1904 - MFK Košice 3:1(1-1)

A DAC tulajdonképpen végig irányította a mérkőzést, megérdemelten szerezték meg első idei győzelmüket a fásultan játszó Kassa ellen.

90+ perc: VÉGE a mérkőzésnek.
90+ perc: Jurčo jön le harmadikként a DAC-tól, akinek helyére Kováč Alan áll be.
90. perc: Ujlaky is megkínálja egy lövéssel Ružinskýt.
88. perc: Cserél a DAC. Kwin lép pályára Krišto helyett.
87. perc: GÓÓÓL! Jurčo szerzi meg a - vélhetően - mindent eldöntő gólt. Szabadrúgásból íveltek a kapu elé a sárga kékek, Ružinský rosszul mozdul ki, a hosszú saroknál érkező Tóthtól visszakerül a kapu elé a labda, Jurčo pedig bevarrja!
86. perc: Korijkov kapott sárga lapot.
85. perc: HELYZET! Šinglár veszi át mellel a labdát a DAC tizenhatosán belül, de kissé hosszan, és Penksa ott terem.
83. perc: Skvaśík kapott sárgát.
82. perc: Ismét egy veszélesnek ígérkező szöglet a jobb oldalról, amit sikerül is megcsúsztatni bent, de a védők ezután már tisztáznak.
80. perc: Jurčo elől mentenek szögletre a Kassa tizenhatosán belül.
79. perc: ELKÉPESZTŐ! Szabó szöglete után Ružinský rosszul fut ki, Krišto testéről kifele pattan a labda, majd hiába mozdul rá ő is és Struhár is, a nagy kavarodásban már nem tudják a kapuba juttatni.
78. perc: Černák máris helyzetet alakít ki a Kassa tizenhatosán belül! Védője mellől veszi célbe jobbról a bal alsót, de Ružinský szögletre véd!
77. perc: Először cserél a DAC: Sabler megy le, Černák lép pályára.
75. perc: Pačinda és Turňa marad a földön a DAC tizenhatosán belül.
74. perc: Kontrát vezetett a DAC: Jurčo kapta a labdát, aki keresztbe mozogva a tizenhatos előtt lövőhelyzetet alakított ki, majd megeresztett egy lövést. Mellé.
73. perc: Egy baloldali szögletet kifejelnek a vendégvédők.
A hivatalos nézőszám 3011.
71. perc: HELYZET A MÁSIK OLDALON! Pačinda lapos beadására két kassai sem ér oda a kapu előtt!
70. perc: ZICCER! Pavol Jurčo megszerezhette volna a hazaiak harmadik gólját! Egy baloldali beadás után őrizetlenül állt a tizenhatoson belül, kapásból lőtt, de nem találta el a kaput. Elképesztő ziccer volt!
68. perc: Skvašík lapos lövését blokkolják a DAC-védők.
66. perc: Egy kassai szögletre magabiztosan mozdul Penksa, és könnyedén fogja a beívelt labdát.
65. perc: NAGY LÖVÉS! Haskič egy kényszerítő után tűzi kapura a labdát. Nem találja el, de azért sok nem hiányzott.
64. perc: Elsőre súlyosabbnak tűnt, de végül folytatni tudja a játékot a kassaiak szélsője.
63. perc: Pačinda rosszul lépett, amikor átvette a labdát, úgy tűnik, megsérült.
61. perc: Csere a vendégeknél: Novák helyére érkezik Haskič.
59. perc: Egy baloldali beadás után Ružinský szedi le a labdát Sabler fejéről!
57. perc: Nagy támadás! Brašeň lövőcsellel csapja be ellenfelét a Kassa tizenhatosánál, majd a balról érkező Szabóhoz passzol, aki pedig rádurrantja, de Ostojic blokkolta a lövését.
56. perc: Viazanko kap sárgát.
Palesztinát élteti a hazai B-közép...
55. perc: Pačinda beadása túl mély, Penksa magabiztosan fogja.
54. perc: Horváth cselezett befele a tizenhatos előtt, majd miután sikerült lövőhelyzetet kialakítani, meg is kínálta a kapust. A labda megpattant, de Ružinský fogta.
51. perc: Brašeň került a földre a Kassa egy szöglete után, de úgy tűnik, folytatni tudja a játékot.
49. perc: GÓÓÓÓL! Roman Sabler szerzi meg ismét a vezetést a DAC-nak! Estében tette a labdát a tizenegyespont környékén álló Sabler elé az egyik társa, Sabler pedig ezúttal nem hibázott Ružinskýval szemben. 2:1
47. perc: Kis területen játszotta meg a támadását a Kassa, de amint a DAC tizenhatosán belülre értek a labdával, mentettek a védők.
46. perc: A DAC vezette az első támadást, de egy talpalás vetett véget annak a Kassa tizenhatosa előtt. Kifele jöhet a szabadrúgás.
____________________________________________________
45+ perc: Vége az első félidőnek.
45. perc: Horváth a labdát átugorta, majd Szabó kissé kivárva, de nekifutott - eltekerte a sorfal mellett, de a kapus védeni tudott!
44. perc: Mint kiderült, Horváthtal szemben szabálytalankodtak, így 20 méterről végezhet el szabadrúgást a DAC!
43. perc: Horváth töri el a labdát a tizenhatosnál, így a lövés gyenge, balról hiába mozdul be rá Szabó, Ružinský fogja...
41. perc: POTYAGÓLLAL EGYENLÍT A KASSA! Elképesztő potyagólt kapott Penksa. Pačinda a bal szélen szaladt a labdával, amikor megeresztett egy gyenge lövést a kapura, ami Penksa alatt/mellett, de legalábbis valahol utat talált a kapuba... Fogja is a fejét a kapus. 1:1
39. perc: Sekulič baloldali lapos lövése elgurul a hosszú oldal irányába a kapu mellé.
38. perc: Skvašík elé tették le a labdát, aki a bal alsót vette célba lapos lövésével, Penksa azonban leért.
36. perc: Penksa kapott megint nagy tapsot azután, hogy már több alkalommal is skandálta a nevét a közönség. Ezúttal azzal érdemelte ki, hogy megmentette a labdát, még mielőtt elhagyta volna a játékteret.
34. perc: Szabó végzett el szabadrúgást, a kaputól meglehetősen távolról. Mindenki beívelésre számított, ám ő kapura ívelte a labdát, amit Ružinský szögletre ütött a léc alól.
32. perc: A középpályán vesztette el a labdát a DAC, majd Spašík indította Pačindát a bal szélen, ő középre ívelt, Penksa elsőre kiejtette, de másodjára magabiztosan megfogta a labdát.
30. perc: Majdnem egyenlít a Kassa! Egy előreívelt labdára Pačinda mozdul be, megelőzve a védőjét kapásból tüzel, nem nem találja el a kaput.
28. perc: Jelenleg a középpályán zajlik a játék, sokszor megakad pontatlanság vagy szabálytalanság miatt.
26. perc: Brašeň egy lefordulásakor csúnyán ütközött ellenfelével, a térdét fájlalja, ápolni kell.
24. perc: Kassai szöglet okozott némi veszélyt a DAC kapuja előtt: a rövid oldalra érkező labdát még sikerült megcsúszatniuk a vendégeknek, csak rossz helyre.
22. perc: Ružinský kapus aláfutott Horváth beívelésének, és a labda majdnem a kapuban kötött ki!
20. perc: Penksa mozdult ki biztosan egy kassai indításra.
18. perc: Újabb baloldali kassai beadás után alakulhatott volna ki ziccer a DAC kapuja előtt, de a védők tisztáztak.
16. perc: Skvašík ívelte középre a labdát, ám a vendégek támadója elcsúszott a tizenhatoson belül, így odalett a helyzet.
14. perc: Diaby próbálkozik ezúttal lövéssel a túloldalon, Penksa azonban magabiztosan véd.
12. perc: Az utóbbi percekben teljesen beszorította ellenfelét a DAC, érezhető, hogy szeretnék növelni előnyüket, és nyomás alatt tartani a Kassa kapuját.
9. perc: ZICCER: Sabler kerül nagy helyzetbe, növelhetné a DAC előnyét, de mindössze egy szögletet sikerül kiharcolnia.
8. perc: Novák a sorfalba lő.
7. perc: Struhár már a mérkőzés elején sárgát kapott, miután csúnyán elkente Diabyt. A kassaiak így veszélyes helyről végezhetnek el szabadrúgást.
6. perc: GÓÓÓÓL! Vezetést szerez a DAC! Szabó Ottó ívelt előre a félpályától, Jurčo a tizenhatosnál megcsúsztatta, a tizenhatoson belül pedig Ujlaky estében lőtte a kapuba a labdát.
3. perc: Aktívabban kezdte a mérkőzést a DAC, de eddig nem sikerült helyzetbe kerülniük.
1. perc: Elkezdődött a mérkőzés.
____________________________________________

KEZDŐCSAPATOK:
FC DAC 1904: Penksa – Szabó, Struhár, Tóth, Turňa – Ujlaky, Brašeň, Krišto, Horváth – Jurčo, Sabler.
Cserék: Pernecký – Kováč, Kwin Kwin, Šnirc, Majerník, N'Guekam, Černák.
MFK Košice: Ružinský – Sekulić, Ostojić, Korijkov, Skvašík – Šinglár, Viazanko, Bukata, Pačinda – Diaby, Novák.
Cserék: Huk, Tóth, Dordevič, Urban, Haskič.
____________________________________________

A bajnokság állása a mérkőzés előtt:
1. Žilina 3 2 1 0 6:2 7
2. Trenčín 2 2 0 0 4:1 6
3. Senica 3 1 2 0 4:3 5
4. B. Bystrica 3 1 2 0 4:3 5
5. Trnava 2 1 1 0 3:0 4
6. Myjava 3 1 1 1 2:2 4
7. Zl. Moravce 3 1 1 1 4:5 4
8. Slovan 1 1 0 0 2:1 3
9. Ružomberok 3 0 2 1 2:3 2
10. DAC 3 0 2 1 2:3 2
11. Podbrezová 3 0 0 3 2:6 0
12. Košice 3 0 0 3 3:9 0

spain2014
Hozzászólások: 43
Csatlakozott: 2014.06.03. 13:49

Re: Szurkoljunk egy magyar csapatnak a szlovák Fortuna ligáb

HozzászólásSzerző: spain2014 » 2014.08.09. 18:49

Fortuna Liga, 5. forduló: Izgalmas meccsen szenvedett vereséget a DAC(ÉLŐ KÖZVETÍTÉS)

Élőben közvetíjük a DAC soron következő bajnoki mérkőzését.

FK Senica - FK DAC 1904 2:1(1:0)

90+ perc. VÉGE a mérkőzésnek. Túl későn ébredt a DAC, és hiába a sok ziccer, pont nélkül távozhatnak Senicáról.
90+ perc: Harmadszor cserél a hazai csapat: Piroska sétál le, Komara áll be.
90+ perc: Ismét Šulla ment a kapu előtt kialakult kavarodás végén. A DAC ismét nem tudja beküzdeni a labdát a kapuba.
90+ perc: Tóth kapott sárgát.
90+ perc: Ismét cserél a hazai csapat: Opiela le, Ventúra be.
90. perc: Šulla kapott időhúzásért sárga lapot.
89. pec: ÚJABB ZICCER: Jurčo kapott jó labdát a tizenhatoson belül, Šulla mellett viszont nem tudta ellőni, hatalmas ziccer maradt ki.
88. perc: HATALMAS HELYZET! Struhár ívelte középre a labdát, Struhár csúsztatta kapura, Šulla viszont hatalmasat ütötte ki, viszont egy DAC-játékos lábára. Utóbbit ez váratlanul érte, viszont még így is veszélyes volt, Šulla bravúrosan mentett.
86. perc: Pavlík lövését védte Penksa.
84. perc: A meccs emberét cserélik le a hazaiak: Hlohovský helyett Kosorin érkezik.
82. perc: Piroska és Kalabiška kevergetett a DAC tizenhatosánál, utóbbi nem tudott lövőhelyzetet kialakítani magának, így letette a labdát társának, azt a lövést viszont könnyen el lehet felejteni.
79. perc: SZÉPÍT A DAC! Černák csapta be ellenfelét a tizenhatoson belül, majd balról laposan középre tette a labdát, amit Jurčo továbbított a kapuba. Šullának esélye sem volt.
78. perc: GÓL! Növeli előnyét a Senica. Hlohovský elé kerül a labda a DAC tizenhatosán beül, miután egy baloldali beívelésnél Tóth Turň8ra lövi a labdát, a Senica támadója pedig egy lövőcselt is bevetve alakít ki lövőhelyzetet, majd passzolja el Penksa mellett a labdát.

76. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja a DAC: Ujlaky helyett Nguekam jön.
74. perc: Szabó szabadrúgásból ívelt középre, a kapus kiütötte labdát.
73. perc: Hlohovský vette mellre a labdát, majd tüzelt úgy 25 méterről, Penksa szépen védett.
70. perc: Horváth szabadrúgásból ívelt a kapu elé, de a védők tisztáztak.
69. perc: HELYZET A MÁSIK OLDALON IS! A második ütemben érkező Hlohovský kapta a labdát a tizenhatos előtt, laposan lőgg volna a bal alsóba, Penksa viszont leolvasta szándékát, és védett.
68. perc: ÓRIÁSI ZICCER! Brašeň hagyott ki egy hatalmas helyzetet. A kapu előtti bolyba balról érkezett gy lapos beadás, Brašeňt szabadon hagyták, aki pedig a bal alsóba passzolta volna a labdát a másik irányba vetődő kapus mellett, a laszti viszont a kapufáról kiment!
67. perc: Horváth szögletét Šulla öklözi ki.
66. perc: Újabb csere a DAC-nál: Darijo Krišto hagyja el a pályát, Straka Gábor áll be a helyére.
66. perc: Brašeň kap sárgát.
65. perc: Brašeň balról tüzel kapásból, de rendkívül rosszul.
64. perc: Brašeň balról ívelt középre, az egyik hazai védő pedig bizonytalankodott a labdával, mire az Černák elé került, ő tüzelni is tudott, de a labda egy védőről levágódott.
62. perc: Ígéretes támadást vezetett a Senica, amikor viszont a bal szélen indították volna Kalabiškát, a bíró lest fújt.
60. perc: Kalabiška tüzelt távolról egy picit fölé.
59. perc: Majtánt szöktették a jobb oldalon, aki a tizenhatoson belülre érve egy védővel a nyakán kapura tűzte a labdát, Penksa hárított.
58. perc: A DAC szöglete után Tóth Márió küldi kapura a labdát, amelyet viszont nem tudott irányítani, mert váratlanul került elé. Így is veszélyes volt, de Šulla védeni tudta a közelről érkező suta lövést.

57. perc: Először cserél a DAC: Sabler helyett Černák érkezik a pályára.
56. perc: Hlohovský csinált lövőhelyzetet a DAC tizenhatosa előtt, ballal azonban jócskán mellélőtt.
55. perc: Mazáň szabadrúgásból ívelt a DAC kapuja elé, de a védők kifejelték a labdát.
53. perc. Opiela távolról lőtt, a labda viszont kevéssel fölé ment.
51. perc: Krišto indította Szabót a bal szélen, aki beívelte labdát, Pavlík pedig kapusát megelőzve lőtte azt ki.
49. perc: Majtán lövése kerüli el a kaput.
48. perc: Piroska estében lőtt kapura, ez így Penksának nem okozott gondot.
47. perc: Szabó ijeszt rá a hazai közönségre, de baloldali lövése csak az oldalhálót érinti.
46. perc: Elkezdődött a második játékrész.
____________________________________________
45+ perc: GÓL! A félidő ráhúzásában szerez vezetést a Senica. Majtán kapott jó labdát, majd szaladt vele a tizenhatosig, ott áttette a jobbról érkező Piroska elé, akinek lövését Penksa már nem tudta védeni.
44. perc: Struhár kap sárgát egy kemény belépőért a félpályánál.
42. perc: Mazáň szögletét Penksa öklözi ki.
40. perc: Opiela játszotta meg a DAC tizenhatosa előtt Majtánt, aki balról a rövid alsót vette célba, Penksa azonban bravúrosan védett!
37. perc: Gólt lő a Senica, de a bíró nem adja meg. Pilár az alapvonalon túlról tette vissza a labdát Piroska elé, így utóbi hiába lőtte be a kapuba, nem ér.

34. perc: Brašeňnyel szemben szabálytalankodott csúnyán a félpályánál Majtán.
31. perc: Egy kis frissítő szünet után folytatódik a játék.
29. perc: HATALMAS MENTÉS! Hlohovský indítása után Piroska került helyzetbe a tizenhatoson belül - az érkező Penksa fölött elpöckölte a labdát, Turňa viszont még el tudta lőni a gólvonalról a kapuba tartó labdát, igaz, az így is csak a kapufáról vágódott ki.
27. perc. KAPUFA! Kalabiška fordult le védőjéről a DAC tizenhatosánál, majd a rövid felsőt vette célba, de a kapufát lőtte ki.
25. perc: Šulla kapus bizonytalankodott, amikor Brašeň érkezett egy beadásra. A DAC szélsője fejelt is, csak gyengén.

24. perc: Szabó ívelte be a labdát egy rövid szöglet után, a hosszú saroknál az alapvonaltól fejelték vissza a mezőnybe a labdát, Sabler pedig estében megpróbálta kapura lőni. A labda fölé ment, viszont azt megelőzően már kint volt, úgyhogy nem ért volna, ha gól.
23. perc: HELYZET: Struhár hibájából Majtán elé kerül a labda a DAC tizenhatosán belül, aki kissé kisodródva próbálja kapura tűzni azt, de csúnyán fölé lövi.
22. perc: Hlohovský indult meg a középpályáról, majd a tizenhatosnál várakozó Majtánhoz passzolt, aki egyből továbbított volna Piroska elé, de Struhár tisztázni tudott.
22. perc: A szöglet után Kalabiška fejelt fölé.
21. perc: Piroskát szöktették a jobb szélen, középre ívelésébe viszont egy DAC-védő beleért. Szöglet.
20. perc: Itt az első helyzetecske a DAC-tól: Horváth Béla ívelte középre jobbról, Sabler fejelt, de gyengén és mellé.
19. perc: Hlohovský kevergetett a DAC tizenhatosának jobb szélénél, több védőt is becsapott, majd középre ívelte a labdát, de ott nem várta senki.
17. perc: Hlohovský kísérelt meg egy lövést úgy 25 méterről. A bal alsót célozta, de Penksának nem okozott gondot megfogni.
15. perc: Hiába hozzák ki gyakran okosan a sárga-kékek a labdát, a Senica térfelének felénél rendre megakadnak egy pontatlanság miatt.
13. perc: Kalabiška és Opiela vezetett egy szép támadást a bal szélen, előbbi sarokkal tette tovább, majd kapta vissza a labdát, csakhogy aztán elvesztették.
12. perc: Egy bedobás után Piroskát kapott labdát a védők mögé Majtántól, ám a támadó lesen állt.
10. perc: A DAC nem igazán tud eljutni a Senica tizenhatosáig sem, a hazaiak jól védekeznek.
8. perc: Egy kapu elé ívelt labdát Penksa szerez meg, de a levegőben Pavlík meglöki, és a kapus beesik a kapuba a labdával együtt. A gól természetesen nem ér.
7. perc: Piroska szögletét kifejelik a DAC védői.
5. perc: A jobb szélen vezetett szép támadást a Senica. Hlohovský játszotta volna meg Majtánt, de Penksa ismét a helyén.
4. perc: Piroska indította volna Mazáňt, de Penksa szerezte meg a labdát, miután a hazaiak támadója nem érte el.
2. perc: A DAC szurkolói ismét hangosabbnak tűnnek a hazaiaknál.
1. perc: Elkezdúdött a mérkőzés.
______________________________________________
KEZDŐCSAPATOK:
FK Senica: Šulla – Pavlík, Pillár, Mazáň, Chvátal – Hlohovský, Hušek, Opiela, Majtán – Kalabiška, Piroska (C).
Cserék: Junas – Filípek, Gava, Kóňa, Komara, Ventúra, Kosorin.
FC DAC 1904: Penksa – Szabó (C), Struhár, Tóth, Turňa – Ujlaky, Brašeň, Krišto, Horváth – Jurčo, Sabler.
Cserék: Pernecký – Kwin Kwin, Šnirc, Majerník, Straka, N'Guekam, Černák.

A mérkőzés esélyesebbje a Senica.

maddi321
Hozzászólások: 79
Csatlakozott: 2014.08.30. 18:18

Re: Szurkoljunk egy magyar csapatnak a szlovák Fortuna ligáb

HozzászólásSzerző: maddi321 » 2014.11.09. 19:19

Kommentátor vagy? :D


Vissza: “Off-Topic”