Kezdő lépések

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Kezdő lépések

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2012.11.26. 17:40

.Indulhat az építkezés!

A játék kezdetén Móka Mari vár téged, ő lesz a tanácsadód. Ez a szimpatikus hölgy egy kis oktatóprogrammal vár téged a My Fantastic Park játékról. Ebben egy átfogó bevezetést ad az új munkádhoz, mint parkigazgató, és elmagyarázza a játék főbb jellemzőit.
Rögtön megkapod tőle az első feladatodat is: Építs 2 új attrakciót és bővíts egy attrakciót.
Láss munkához, építkezz és bővítsd az első Célbadobódat!
Minél több attrakciót építesz a vidámparkodba, annál több látogató fog érkezni hozzád. Ez pedig egyre nagyobb bevételt jelent, amiből fel tudod építeni az új parkodat!

Kövesd Móka Mari útmutatásait, figyeld meg, mit hogyan kell csinálnod és mi hogyan működik a játékban. Ha megtanultad a legfontosabb tudnivalókat, Móka Mari befejezi az oktatást, és onnantól egyedül kell boldogulnod.
Ha a játékmenet során olyan ponthoz érkezel, mikor nem tudod, hogyan tovább, olvasd el itt a fórumon a Gyakran Ismételt Kérdéseket vagy a játékban Móka Mari tippjeit, melyek segítenek abban, hogy a parkod még fényűzőbb legyen.
Ha olyan kérdéseid vannak, melyekre itt nem találsz választ, felteheted őket a fórum Kérdések, Segítség Kezdőknek rovatában.

Jó szórakozást és sok sikert kívánunk!

My Fantastic Park Csapat
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”