Űrkaland a My Fantastic Park játékban!

A csapat hivatalos bejelentései.
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Űrkaland a My Fantastic Park játékban!

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2013.08.16. 10:06

A My Fantastic Park hamarosan egy csomó új, izgalmas attrakcióval gazdagodik: az Upjers jelenleg számos vendégcsalogató elemet készít elő a népszerű vidámpark szimulációjához, mely minden trekker vagy leendő trekker szívét megdobogtatja.

Az egyik attrakció még a Star Trek – Az új nemzedék sikersorozat egyik epizódjával is összefügg. Ennyit árulhatunk el: Picard kapitány borggá* változik! Szükségtelen is említeni, hogy nem marad el a lenyűgöző animáció sem: minden My Fantastic Park számára fejlesztett "Star Trek™"-animáció ismerős lehet a játékosok számára a népszerű TV-műsorból. Mire számíthatnak a parkigazgatók? Például az Enterprise űrhajó újabb feltűnésére, vagy a klingonok megjelenésére. Nem kell tehát már sokat várni és a My Fantastic Park világa hamarosan igencsak futurisztikus lesz, hála a sok földönkívülinek és űrhajónak!

* Egy fikcionális földönkívüli faj, mely a "Star Trek™"-univerzumának része és Kollektívában él.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Bejelentések”