Klubok

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Klubok

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2013.03.18. 07:51

Klub alapításához, illetve klubtagsághoz legalább 12. szinten kell állnod!
A klubokat az alsó menüsor kupa ikonjára kattintva érheted el. Itt három lehetőség van:

Klub alapítása:
Az alapításhoz 5000 GDollárra van szükséged. Kattints az Alapítás gombra, add meg a klub nevét, majd kattints újra az Alapítás gombra!

Jelentkezés egy klubba:
A bal oldali mezőben láthatod a klubok nevét, mellette pedig egy sárga Jelentkezés gombot. Válaszd ki a neked tetsző klubot, majd kattints erre a gombra, és a jelentkezésed automatikusan továbbítódik a klubhoz.
Ha olyan klubba szeretnél jelentkezni, amelynek neve nincs a listában, add meg lent a klub nevét, majd kattints mellette a Jelentkezés gombra!
Jobb oldalt felül láthatod a jelentkezéseid listáját, alul pedig azokat a meghívókat, melyeket különböző kluboktól kaptál. A jelentkezéseket a mellettük lévő piros X-re kattintva visszavonhatod, a meghívókat pedig vagy elfogadod, vagy elutasítod. Egyszerre természetesen csak egy klubban lehetsz tag!

Klubba jelentkezni többféleképpen is lehet:
-- a fentebb említett módon
-- illetve a Ranglistán keresztül. Kattints a Ranglistában a Klubok kategóriára, majd a klub nevére, ekkor megjelenik a klub profilja pár fontosabb adattal. Kattints az alsó Jelentkezés gombra, és a kérelmed automatikusan elküldésre kerül.
-- A klub profiljában szerepel a Főnök és (ha van) a Kisfőnök neve. Ha privát üzenetben értesíted őket csatlakozási szándékodról, küldhetnek neked meghívót, és azt elfogadva csatlakozhatsz. Ilyenkor nem árt kicsit bemutatkozni (hány éves vagy, mennyit játszol, mivel tudnád támogatni a klubot, satöbbi).

Ha már klubtag vagy...:
...akkor erre az ikonra kattintva a klubfelületen találod magad, de még a saját, játékosi roncstelepeden maradsz!

LEHETŐSÉGEK A KLUBFELÜLETEN

Kezdőlap: A kezdőlapon láthatod a klub mindennapi életének legfontosabb eseményeit. Itt tudsz a klub számára GDollárt, illetve zsozsót beadni, a faliújságon pedig kiválaszthatod, mely üzeneteket szeretnéd megjeleníteni:
Üzenetek: csak a Főnök, a Kisfőnök és a klubtagok által írt üzenetek jelennek meg.
Admin: csak a Főnök és a Kisfőnök üzenetei jelennek meg.
Csaták: csak a klubarénában lezajlott csaták értesítői jelennek meg.
Rendszer: csak a rendszerüzenetek jelennek meg, pl. új tag érkezése, elért klubsikerek, szintlépés, stb.
Bejelentések: csak a Főnök és a Kisfőnök bejelentései jelennek meg.

A kezdőlapon jelennek meg továbbá a klub adatai: a klub szintje, és klubpontjai, a tagok létszáma, a klubaréna pontok száma, valamint a rendelkezésre álló GDollár és zsozsómennyiség. A beadott GDollárokért a klub is és a játékos is kap pontokat. Pl. 1.000.000 GDollár beadása a játékosnak 3333, a klubnak pedig 1000 pontot hoz.
A Főnök és a Kisfőnök itt tud bejelentéseket írni az üzenőfalra, a klubpontok alatt látható Bejelentés írása gombra kattintva.

Raktár: A klub raktárába csak a klubtagok tudnak beadni alkatrészeket a saját raktárukból, mivel a klubroncstelepre nem érkeznek szétszedhető járművek. Hogy milyen járműfajták alkatrészeit lehet beadni, az a klub szintjétől függ. Az itt található alkatrészeket klubfeladatok teljesítésére lehet felhasználni.
Alkatrészbeadás: nyisd meg a klub raktárát, kattints a beadni kívánt alkatrész alatt a Beadás gombra, válaszd ki a csúszkán, mennyi alkatrészt szeretnél beadni, és kattints újra a Beadás gombra.

Feladatok: A klubfeladatok ugyanolyanok, mint az egyéni feladatok, melyeket a főépületben kapsz. Alkatrészeket kell beadni, és azért a klub pontokat kap. Feladatokat csak a Főnök és a Kisfőnök teljesíthet és kezelhet, tehát csak ők tudják a feladatokat átugrani, illetve a feladatok közötti várakozási időt rövidíteni.

Taglista: Itt láthatod a klubod valamennyi tagjának névsorát a legfontosabb adataikkal együtt. Ha szeretnél, benézhetsz a roncstelepükre, kihívhatod őket arénapárbajra, vagy írhatsz nekik üzenetet. A Főnök és a Kisfőnök itt oszthatnak ki rangokat a klubtagok között.

Admin: Az adminfelületen tudja a Főnök és a Kisfőnök fejleszteni a klubot, hogy több tagja lehessen, illetve itt tudják a klubba jelentkezett játékosokat felvenni, valamint meghívókat küldeni játékosok számára, hogy csatlakozhassanak a klubhoz. Itt lehet megválni azoktól a játékosoktól is, akikkel elégedetlen a klub. A klubtagok is itt tudják elhagyni a klubot, ha elégedetlenek a klubbal. A Főnök és a Kisfőnök itt tudja lezárni a klubot a klubhoz érkező jelentkezések letiltásával.

Klubroncstelep: A klubroncstelepre a klubfelület jobb felső sarkában látható ikonra kattintva tudsz átmenni. Itt hasonló ikonokat és épületeket lehet találni, mint a saját, játékosi roncstelepeden, de ezek mind a klubhoz tartoznak.

LEHETŐSÉGEK A KLUBRONCSTELEPEN

A klubroncstelep felső részén láthatod a klub nevét, az eddig elért klubpontokat, a klub szintjét, a rangodat, valamint a klub GDollár és zsozsókészletét.
Magán a roncstelepen látható a klubverda, a klubaréna és a klubbazár.
A roncstelep alsó menüsorában található a klubbutik, a klub profillapja, a klubranglista, valamint a már megszokott üzenetküldési, klubfelületre vezető, és barátlista-eltüntető/megjelenítő ikon. A klubroncstelepet elhagyni a bal oldali házikó ikonra kattintva tudod.

Klubbutik: A klubbutikban tudja a Főnök és a Kisfőnök megvenni a klubroncstelep fejlesztéséhez szükséges bővítést, illetve beszerezhetnek olyan dekorációkat a klubroncstelep részére, melyek kihelyezéskor klubpontokat adnak. Ezek a dekorációk olyanok, mint amilyet a Roncsbutikban lehet kapni, kivéve, hogy a klubbutiknak van egy Klub feliratú része. Ebben a részben különleges, csak klubok és klubtagok számára elérhető dekorációk vannak, melyek kiemelkedően magas pontszámot adnak a klubnak, illetve a klubtagoknak. A klubtagok a saját roncstelepükre ezeket a dekorációkat a Roncsbutikjukban vehetik meg, de csak akkor, ha az adott dekorációból már a klubroncstelepre is lett kitéve!

Klubprofil: Ez jelenik meg a játékosoknak akkor, ha a klubok ranglistájában a klub nevére kattintanak. A klub profillapja három részből áll:
-- Klubinfó: itt láthatod a tagok létszámát, a klub szintjét, az eddig elért klubpontokat, az eddig teljesített klubfeladatok számát, valamint a Főnök és a Kisfőnök nevét.
-- Aréna: Itt látható a klubverda harci értéke, a jelenlegi klubaréna-pontok száma, a klubarénában lejátszott csaták száma, és a megnyert klubcsaták száma.
-- Taglista: a klubtagok nevét és szintjét tartalmazza. Az egyes klubtagok nevére kattintva megjelenik azok játékosi profillapja, melyet bezárva a klub profillapjára jutunk vissza.
A profillap másik része a Klubsikerek oldala, mely a klub által eddig elért sikereket tartalmazza. Klubsikerek fajtái:
-- Érjetek el meghatározott számú klubaréna pontot
-- Legyen meghatározott számú tagja a klubnak
-- Gyűjtsetek a klubkasszába meghatározott mennyiségű GDollárt (egyben!)
-- Érjétek el a meghatározott klubszintet
-- Fejlesszétek a klubot a megadott taghelyszámra

Klubverda: A klubverda olyan, mint az az autó, amelyik játékosként a műhelyedben áll. A klubverdára kattintva megnyílik a klub műhelye, ahol a Főnök és a Kisfőnök fejleszteni tudják a klubverda képességeit, hogy eredményesebb legyen a klubok közötti csatákban, illetve meg tudják változtatni a külsejét, és nevet tudnak adni a verdának. A klubverda fejlesztése teljesen úgy működik, mint a hagyományos, játékosi harcokra használt járművek edzése.

Klubbazár: Teljesen olyan, mint a játékosi roncstelep bazárja. A Főnök és a Kisfőnök itt tudja felszerelni a klubverdát különböző fegyverekkel, hogy növelje a hatékonyságát a klubarénában.

Klubaréna, klubok közötti csaták: A klubarénában csaphat össze a klubverda más klubok verdáival. Klubok közötti arénaharcokat csak a Főnök és a Kisfőnök indíthat. A harc úgy zajlik, mint a hagyományos, játékosi arénában, azonban a győzelemért itt csak klubaréna pontok járnak, GDollár nem. Két harc között itt is várni kell, ezt az időt lehet zsozsóval rövidíteni.
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Re: Klubok

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2013.06.03. 13:45

Járműfajták alkatrészeinek beadása

A klub raktárába csak akkor lehet autók alkatrészein kívül más járművekét is beadni, ha a klub elért egy bizonyos szintet. Hogy a különböző járműfajták alkatrészeihez mekkora klubszint szükséges, azt az alábbi lista tartalmazza:

Járműfajta -- szükséges klubszint

Autók -- 0. klubszinttől
Hajók -- 15. klubszinttől
Teherautók -- 20. klubszinttől
Helikopterek -- 24. klubszinttől
Repülőgépek -- 30. klubszinttől
Páncélosok -- 37. klubszinttől
Sugárhajtásúak -- 40. klubszinttől
Tengeralattjárók -- 61. klubszinttől
Űrhajók -- 72. klubszinttől
Űrsiklók -- 84. klubszinttől

Valamint a klubfeladatok is csak ezen szintek elérésekor fogják a klubtól az új járműfajta alkatrészeit kérni.
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!


Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”