Parkolóhelyek, rámpák, garázsok, raktár

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Parkolóhelyek, rámpák, garázsok, raktár

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2013.01.16. 12:29

A járművek fogadásához, szétszereléséhez és az alkatrészek eladásához parkolóhelyek, rámpák és garázsok kellenek. Bár a játékban kezdetben csak autók vannak, később lesznek másmilyen, speciális járművek is, melyek speciális épületeket igényelnek. Ezeket az épületeket a roncsbutikban lehet megvásárolni, ha megvan a vásárláshoz szükséges szint. Amíg nincs meg, addig az épületek zárolva vannak.


PARKOLÓHELYEK ÉS RÁMPÁK:

Parkolóhelyet és rámpát többet is lehet venni, ám a megvásárolható parkolóhelyek száma a rámpák számához van kötve. Ha nincs elég rámpa, akkor a bolt nem engedélyezi további parkolóhelyek vásárlását addig, míg újabb rámpák nem lesznek a roncstelepre téve. Minden járműtípushoz másféle rámpa és parkolóhely tartozik.

Járműtípusok - parkolóhelyek - szükséges szint - árak:

Kód: Egész kijelölése

Autók -- parkolóhely -- 1.szint -- 750 GDollár

Hajók -- hajóparkoló -- 15. szint -- 5.000 GDollár

Teherautók -- teherautó parkoló -- 20. szint -- 7.500 GDollár

Helikopterek -- helikopter leszállóhely -- 24. szint -- 12.500 GDollár

Repülőgépek -- repülőgép-parkoló -- 30. szint -- 12.500 GDollár

Páncélosok -- páncélosparkoló -- 37. szint -- 15.000 GDollár

Sugárhajtásúak -- sugárhajtású parkoló -- . szint -- 7.500 GDollár

Tengeralattjárók -- tengeralattjáró parkoló -- . szint -- 7.500 GDollár

Rakéták -- rakéta parkoló -- . szint -- 30.000 GDollárJárműtípusok -- rámpák -- szükséges szint -- árak:

Kód: Egész kijelölése

Autók -- autórámpa -- 1. szint -- 3.000 GDollár

Hajók -- hajórámpa -- 15. szint -- 10.000 GDollár

Teherautók -- teherautó rámpa -- 20. szint -- 15.000 GDollár

Helikopterek -- helikopter rámpa -- 24. szint -- 25.000 GDOllár

Repülőgépek -- repülőgép rámpa -- 30. szint -- 25.000 GDollár

Páncélosok -- páncélosrámpa -- 37. szint -- 30.000 GDollár

Sugárhajtásúak -- sugárhajtású rámpa -- . szint -- 40.000 GDollár

Tengeralattjárók -- tengeralattjáró rámpa -- . szint -- 50.000 GDollár

Rakéták -- rakéta rámpa -- . szint -- 60.000 GDollárGARÁZSOK

A garázsok kicsit másképp működnek, mint a roncstelep többi eleme. Ugyanis az első garázst a játék adja kezdéskor, a többi megvételéhez pedig nem elég elérni a szükséges szintet, hanem az is feltétel, hogy a műhelyben lévő jármű, ami fel lett tuningolva arénaharcokra, rendelkezzen egy bizonyos harci értékkel. Csak akkor válik elérhetővé az újabb járműtípus, és lesz megvásárolható hozzá a garázs, ha ez a két feltétel együtt teljesül.
A garázsokat a roncsbutikban lehet megvenni, de minden garázstípusból csak egyet lehet beszerezni.
A garázsokba meghatározott számú jármű fér be. Ha tele van a garázs, akkor nem lehet az újabb jármű alkatrészeit begyűjteni a rámpáról addig, míg legalább egy jármű eladásra nem kerül a garázsból, és a helye fel nem szabadul. Ha tele van a garázs, azt a rámpán álló jármű alkatrészeinek begyűjtésekor a játék figyelmeztetéssel jelzi.
Ha eladás közben vontató érkezik a roncstelephez, akkor a garázs bezárásával az eladás félbeszakad, majd a következő megnyitással ott folytatódik, ahol abbamaradt.
A garázsok működése globális, azaz ha belépünk egy bizonyos járműtípus garázsába, akkor onnan az összes járműtípus alkatrészei eladhatók a felső szűrőt használva. A különféle garázsok csak azért kellenek, mert azok megvásárlása nélkül nem lesz elérhető az újabb járműtípus.

Járműtípusok -- garázsok -- szükséges szint -- árak

Kód: Egész kijelölése

Autók -- autógarázs -- 1.szint -- a játék adja

Hajók -- dokk -- 15.szint -- 75.000 GDollár

Teherautók -- teherautó depó -- 20. szint -- 100.000 GDollár

Helikopterek -- helikopter hangár -- 24. szint -- 200.000 GDollár

Repülőgépek -- repülőgép hangár -- 30.szint -- 300.000 GDollár

Páncélosok -- páncélos depó -- 37. szint -- 1.000.000 GDollár

Sugárhajtásúak -- sugárhajtású hangár -- 50. szint -- 2.000.000 GDollár

Tengeralattjárók -- tengeralattjáró dokk -- . szint -- 2.500.000 GDollár

Rakéták -- rakétahangár -- . szint -- 3.500.000 GDollárRAKTÁR (BEMUTATÓTEREM)

Kép

A raktárat a játék adja, és ide kerülnek a járművekből kiszedett kisebb alkatrészek. Hogy ezek pontosan mit jelentenek az egyes járműtípusok esetében, azt a raktár megnyitása után a járműtípus nevére klikkelve lehet megnézni (feltéve, ha már elérhető az a járműtípus).
A telepre érkező járműveknek nincs meg minden alkatrészük. Hogy mennyi hiányzik belőlük, azt megvétel előtt a jármű ára alatt lehet látni. Hogy milyen alkatrész hiányzik, azt nem lehet előre tudni, véletlenszerű.
A raktárban az alkatrészek alatt bizonyos összegek vannak, ezek azt mutatják, mennyiért lehet eladni az alkatrészből a jelenleg meglévő összes darabot. A raktárból azonban csak a barátlistára felvett barátok adhatnak el alkatrészeket és a bevétel fele őket illeti.
Az alkatrészeket külön-külön inaktiválni lehet, és ezeket a barátok nem tudják eladni. Így lehet gyűjtögetni kicsit, és ha megszorulunk, meg lehet kérni egy barátot, hogy adja el nekünk az alkatrészeket, amiket kinyitunk. Ezzel picit azt is lehet befolyásolni, hogy melyik barátunk adhatja el az alkatrészeinket, ha előre megbeszélt időben kinyitjuk őket, a barát pedig átlátogat, és eladja.

A raktárban található alkatrészeket különböző feladatok teljesítésére is fel lehet használni. Feladatokat a Bazár mellett található főépületben lehet kapni, és a teljesítésért hírnévpontok járnak. Hogy melyik feladatba milyen alkatrészt kell beadni, és mennyi hírnévpont jár érte, az véletlenszerű, de a feladat érkezésekor a játék kiírja. Ha nem megfelelő a feladat, egy kis zsozsó ellenében új feladat kérhető. A teljesített feladatokat a játék számolja. Egy feladat teljesítésétől a következő feladat érkezéséig 30 percet kell várni, de ez az idő átugorható zsozsó fizetésével.
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”