Karámházak

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Karámházak

Hozzászólás Szerző: Hanga » 2016.01.16. 14:03

Kedves Állatkertigazgatók!

A 32. szinttől még több helyed lehet karámoknak és állatoknak az állatkertedben!

Hiszen megérkeztek a karámházak! Ez a háztípus is egy gyűjtőház, mint a bevásárlóközpont vagy a közüzemi udvar, ebbe karámokat lehet helyezni. Belül természetesen több helyet kínálnak, mint amennyit kívülről igénybe vesznek.

Kép

A bolt "épületek és egyéb műtárgyak" kategóriájában az "épületek" füle alatt találod meg a "kis karámházat" és a "nagy karámházat"*.

Kép Kép

A kis karámház zoo-dollárért vehető meg és csak egyszer építhető meg az állatkertben. Nem foglal többet 6x5 mezőnél, de belül 34 x 34 mezőnyi beépíthető helyet kínál.

Belső kép: Katt ide

Kicsit több, 9x8 mezőt foglal el a nagy karámház, de 42 x 48 mezőnyi helyet kínál belülről, ráadásul akárhányszor meg lehet építeni. A nagy karámház gyémántért vehető meg.

Belső kép: Katt ide

A karámház természetesen fogad bővítésekkel ellátott karámokat is.

A karámházba ezzel a gombbal léphetsz be:
Kép

A bolt dísztárgyak kategóriájának tapéták Kép részében füves, erdős, szavannás, vizes és jeges díszítésű tapétákkal dekorálhatod az épületeid falait.

FONTOS: A karámházba csak karámot, utakat és dísztárgyat lehet tenni. Terepet, WC-ket, hulladékgyűjtőket és állattartó épületeket (terráriumokat, madárházakat, stb.) nem.

Kép
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”