Rengeteg hiba

Hóvirág87
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2012.10.24. 17:47

Rengeteg hiba

Hozzászólás Szerző: Hóvirág87 » 2016.01.26. 09:47

sziasztok

Most már kb 2 hete nem működik rendesen a játék Nem tölt be szinte semmit pl az állatoknál mikor le akarom szedni a terméket akkor nagy fekete kép, Fehér to és Torkosrét többszöri frissités után is alig muködik, 2 napja a Fehér tó egyáltalán nem jön be, a feladat ami a fö farmnál a jobb felsö sarokban van ritkán töltödik be stb... Szerintem ez elég sok hiba Én értem, hgoy soka munka egy ilyen játékkal de nem hinném, hgoy nálam van ahiba mivel már többször ujra lett inditva aböngészö, törölve letteka sütik stb, és a netem kiváló gyorsaságú Plusz tegnap már ujra rajtama böngészöt is - jelzem, hogy az eddig is jo volt mert más játékok hiba mentesen müködnek A böngészöm Chrome .
Mikor lesz helyre állitva a hiba?

Köszi a választ

Hóvirág87 - szerver 1

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Rengeteg hiba

Hozzászólás Szerző: Hanga » 2016.01.27. 01:02

Szia

Nálam gond nélkül működik a játék. Nem tapasztalom az általad leírt hibákat. Azt tudom javasolni, hogy próbálj ki másfajta böngészőt.
Olvasd el a Megjelenítés, betöltődés, böngésző, flash, stb. fórumrészben lévő két témát.
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

Hóvirág87
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2012.10.24. 17:47

Re: Rengeteg hiba

Hozzászólás Szerző: Hóvirág87 » 2016.01.28. 15:46

Szia Hát nem hinném, hogy a böngészőmmel lenne gond, mivel újra lett rakva ahogy fenn is írtam és minden más játékot is ezen keresztül nyitok meg és sok más oldalt is és ennél van egyedül hiba, akkor is ha csak az az egy oldal van megnyitva a gépen semmi más. Örülök ha másnál nincs hiba de akkor sem értem miért van ez már hosszú napok óta. Más böngészővel is ez van Charme-mal és mozillaval nyitottam meg... a többi még rosszabb böngészö nem használom azokat... a Choremmal sose volt gondom. Mindegy. ez nem akar helyre állni viszont igy számomra élvezhetetlen a játék.

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Rengeteg hiba

Hozzászólás Szerző: Hanga » 2016.01.29. 02:28

Hóvirág87 írta:Szia Hát nem hinném, hogy a böngészőmmel lenne gond, mivel újra lett rakva ahogy fenn is írtam és minden más játékot is ezen keresztül nyitok meg és sok más oldalt is és ennél van egyedül hiba, akkor is ha csak az az egy oldal van megnyitva a gépen semmi más. Örülök ha másnál nincs hiba de akkor sem értem miért van ez már hosszú napok óta. Más böngészővel is ez van Charme-mal és mozillaval nyitottam meg... a többi még rosszabb böngészö nem használom azokat... a Choremmal sose volt gondom. Mindegy. ez nem akar helyre állni viszont igy számomra élvezhetetlen a játék.
Szia

Ha a családban van másik gép, akkor nézd meg onnan is a játékfelületet. Ha ott nincs gond, akkor valószínűleg a gépeddel van és szakember segítségére lesz szükséged.
Amennyiben nem elérhető számodra másik gép, írj a Támogatásnak: https://help.upjers.com/hu/ Ott bele tudnak nézni a fiókodba.
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

Válasz küldése

Vissza: “Hibabejelentések Szerver 1”