Dilihospital(DHP) csevegő

peti0010
Hozzászólások: 1385
Csatlakozott: 2011.06.14. 15:17

Dilihospital(DHP) csevegő

HozzászólásSzerző: peti0010 » 2011.03.09. 15:47

Miénk az első csevegő

Avatar
malacka
Hozzászólások: 13737
Csatlakozott: 2011.03.08. 17:20

Re: Dilihospital(DHP) csevegő

HozzászólásSzerző: malacka » 2011.03.10. 23:55

Sziasztok kedves régi barátaim! Jó játékot!!! ;) :lol:

Avatar
Levander
Hozzászólások: 7778
Csatlakozott: 2010.11.18. 16:35
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Re: Dilihospital(DHP) csevegő

HozzászólásSzerző: Levander » 2011.03.11. 16:17

Viszont neked is malacka. :)

Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Re: Dilihospital(DHP) csevegő

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2011.03.13. 11:03

Szia malacka! :)

Akkor elkezdek mesélni inkább, jó? Aki akarja, majd folytatja :)

Egyszer volt, van és lesz egy híres professzor, kinek neve darkpanther. Mégpedig arról híres, hogy agysebészeti tevékenysége révén az összes fórumon, ahol jelen van, a dilikór nevű ragályos betegséget nem gyógyítja, hanem terjeszti :)
Szerencsére az utóbbi hetekben azt is elkezdte terjeszteni, hogy orvoskamarát szándékozik létrehozni. Több sem kellett, azonnal elkezdtek özönleni a rejtett csodadoktorok. Jöttek mindenhonnan: kertekből, tanyákról, sivatagokból, tengerpartról, hogy végre megmutathassák, mit tudnak, és felfedezze a világ hatalmas tehetségüket. Létrehozták a világ legerősebb kórházkomplexumát, ahol a tudás és a minőség a legmagasabb mértékben van jelen, ahol mindig minden tiszta és szép, és ahol minden beteg az orvosok dicséretét zengi. :)

Ma reggel is gyönyörű, verőfényes reggelre ébredt a társaság. Bár előző nap éjszakába nyúlóan gyógyították a betegeket, a hivatástudat hamar kirúgta alóluk az ágyat. Az elsőként érkezők elhelyezték betegeiket a különböző szobákban, majd nekiálltak kávét főzni. Bár az éjszakások hagytak még egy kis kávét, azt nekik kellett meginniuk, nehogy féléber állapotban véletlen epegyógytea kerüljön a kávéfőző gépbe :) Azután serényen tették tovább a dolgukat.
Közben befutottak a többiek is, hazaküldték az éjjel meggyógyított betegeket, majd átnézték a mentőgarázsból érkező hívásokat, és útnak indították a kocsikat. Akinek épp nem volt sürgős betege, az beugrott a kamarába egy kis összejövetelre, vagy épp konzíliumot tartani kollégáik problémás betegei felett.
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Avatar
darkpanther
Hozzászólások: 2334
Csatlakozott: 2011.06.13. 19:06

Re: Dilihospital(DHP) csevegő

HozzászólásSzerző: darkpanther » 2011.03.13. 12:26

Az éjjel összekoszolódott rendelőket kitakarította, a szakmájához értő, vörös hajú takarítónő. Jöttek hát a betegek, kartöréssel, lábtöréssel, osztódással. Gyógyították őket, de nagyon sok ideig tartott a kezelés. A mi orovsainkat kemény fából faragták és csak azért is meggyógyították a betegeket. Az nővérkék segítettek az éppen lábadozó betgeknek. Adtak nekik enni, megmérték a lázukat. Az orvosoknak így maradt idejük bemenni a kamara épületébe, körbenézni, újabb barátokat szerezni. A névjegyüket otthagyták a faliújságon. Jó kis beszélgetések zajlottak le. A játék egyik legjobbja, Dr. Szerencsés Zsuzsa, másnéven Zsuzsamami is belépett a kamaraépületbe és írt pár sort a faliújságra. Pezsgőt bontottak a kamara tagjai és ittak. Ajándékokat küldtek egymásnak, aminek megörültek a tagok. Nagyon jó hangulat alakult ki és a messze földön híres dilikór terjesztő darkpanther és a segítője, Dr. Makuta büsze lehet magára.


Aki akarja folytathatja... :)
Kép
Egy mindenkiért, mindenki a hüeségért!

Avatar
Menoo
Hozzászólások: 2412
Csatlakozott: 2010.07.15. 12:07

Re: Dilihospital(DHP) csevegő

HozzászólásSzerző: Menoo » 2011.03.13. 13:09

Miután az ebédet megkapták a betegek és a doktorok, doktornők is elfogyasztották jöhetett a délutáni vizit. Kórházunk vezetője mikor meglátta, hogy nincs kihasználva két rendelője úgy döntött, hogy felnéz az internet fekete bugyrába és kereskedik kicsit betegekkel. Kórházak között passzolgatják azokat a betegeket akiket nem tudnak, vagy nem akarnak (?) meggyógyítani. Persze ilyet nem feltételezünk, hiszen minden orvos felesküdt, hogy a betegségeket a legjobb tudásuk szerint gyógyítani fogják. Ám az élet azt hozza, hogy az internet zugaiban lehet találni olyan orvosokat akik megszabadulnának kis pénzért a betegeiktől, hogy az jobb kezelést kapjon vagy gyorsabban ellátásra kerüljön adelikvens. Így doktorunk úgy gondolta megvásárol pár beteget aki pont az üresen kongó rendelőkbe tud vezényelni és kezelésüket azonnal meg tudja kezdeni. Ki is robogott a mentőautó és őrült tempóban már hozta is a pácienseket a doktorunk kórházába.

folyt.. aki gondolja

Avatar
darkpanther
Hozzászólások: 2334
Csatlakozott: 2011.06.13. 19:06

Re: Dilihospital(DHP) csevegő

HozzászólásSzerző: darkpanther » 2011.03.13. 13:27

Miután megjött a rendőrautó, a doktorunk átvette a betegeket. Kezelgette őket. Miközben gyógyultak a betegek, az orvosunk ellátogatott Fertővásárhelyre, ahol volt egy garázs. Ott azt mondták neki, hogy menjen el ezzel a járművel egy másik vársoba és ezért kap egy beteget és sok pénzt. El is végezte a küldetést. A híres orvos beleült a buszba, ami szép sárga volt és elutazott Törejlábod városába. Abban a városban nagyon sok minden volt. Volt egy őrült, Dr. Fondor. Ennek az embernek voltak idomított emberrabló űrlényei, akik a csészealj alakű űrhajójukkal utaztak. Volt ebben a városban egy retek Róbert nevű ember, aki elmegy a doktorok várjóba és elűzi a betegeket, ha nem költi el a pénzét piára. Volt egy bizonyos netkávézó is a városban, ahol lehet rendelni az internetről gyógyszereket. Rendelt pár gyógyszert és fellépett az én kicsi tanyám játékra az orvosunk. Nagyon jól állt, már csak 1 pont kellett neki ahhoz, hogy az utolsó szintre lépjen. aratott és kapta a levelet, miszerint biocsászár lett! Nagyon megörült ennek és elment a tervrajzos boltba, ahol vásárolt ágyakat és rendelőket. Szüksége volt egy autóra, ezért elment az autókereskedésbe, ahol vett egy nagyon szép autót. Kék színű, V8-as motorral rendeklező, 500 literes csomagterű volt. Azzal ment haza, hogy meggyógyítsa a hátralevő betegeit.

Aki akarja, folytathatja...
Kép
Egy mindenkiért, mindenki a hüeségért!

Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Re: Dilihospital(DHP) csevegő

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2011.03.13. 15:41

Az orvosi kamara fontos döntések előtt állt. Hirtelen elözönlötték a betegek a kórházkomplexumot, ráadásul mindegyik ezerféle nyavalyával érkezett. Összedugtuk a fejünket, és arra a megállapításra jutottunk, hogy szelektálni, illetve szakosodni kell. Ezért magánkórházainkat nem különböző helyiségekkel szereltük fel, hanem egy-két kezelőből építettünk többet. Így már el tudjuk látni a betegeinket, mert akit az egyik nem tud kezelni, azt átveszi a másik, csak hozzon magával beutalót :)
Ezzel a módszerrel szép sikereket értünk el, és minden tagnak lendületesen fejlődik a magánkórháza, persze a komplexum részeként, így erősödik a csapat is. Hírnevünket a fertővásárhelyi Városháza statisztikai osztálya tartja nyilván.
A remek közösségnek és az összehangolt munkamegosztásnak köszönhetően nem csúszik a rendelés, és csak annak kell éjszakai ügyeletet vállalnia, aki erre önként vállalkozik.
A gazdasági fejlődés legszembetűnőbb jelensége a lábadozó színvonalának emelkedése, a betegágyak fejlesztése. Egyes helyeken fejlődnek a kezelőszobák is, vagy épp új emelet kerül átadásra.

Folyt. köv.
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Avatar
zsuzsamama
Hozzászólások: 31722
Csatlakozott: 2011.03.08. 12:06

Re: Dilihospital(DHP) csevegő

HozzászólásSzerző: zsuzsamama » 2011.03.14. 18:59

:P :P :P
Szervusztok, mire is jó, egy kis szerverhiba, hagy időt arra, hogy belépünk a Fórumba! örömmel találtam rá erre a topikra! kedves Orvos kollegák, szemészet is lesz? Mert akkor engem már elő is jegyezhettek! Bizony kedves aranyos kis betegeink vannak, de nagyon aprók, nagyon kicsik, vagy mi vagyunk NAGYOK? Azért ne higgye senki, hogy nincs ebben öröm, de van, imádom nyakon csípni őket, és a gyógyulás reményében, egyik kezelőből tesszük a másikba! A végén, kényeztetjük, ápolgatjuk őket, meg is kapjuk tőlük a 100%-ot :lol: :lol: :lol:

Aki akarja, folytathatja!
Kép
"Jól csak a szívével lát az ember"

Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Re: Dilihospital(DHP) csevegő

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2011.03.15. 08:50

Új berendezés került a kamara tulajdonába: egy teleportáló készülék, melyet Dr. Kár Berta szerzett be az elgyötört csapatnak. Így akkor is meg tudják kapni a kávéjukat, ha épp el kellett szaladniuk valahova egy sürgős beteghez. Időközben kialakult egy megszokott menetrend is, állandó éjszakások, koránkelők, és délutánosok lettek. Az éjszakai ügyeletet rendszeresen Dr. Bubor vállalja magára. Szerencsére nem szokott nagy forgalom lenni, mivel mindenki lelkiismeretesen dolgozik, így a saját betegei ellátásán kívül alig akad dolga. A reggeli kávéról Dr. Periferi 01 gondoskodik, reggelizni pedig Zsuzsamama kunyhójában lehet, ahol mindig terített asztal várja az orvosokat a kandalló tüze mellett :)
Megkezdte működését a Kamara rádió is: zenés adóként funkcionál, mivel üzenetváltásra és hírek továbbítására a faliújság tökéletesen megfelel :)
De most mennünk kell, sürgős hívások érkeztek, és ugye: első a kötelesség! :)
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!


Vissza: “1. osztály”