Hello egy kérdésem lenne.
Hozz létre tekercseket az amuletteid felhasználásával.
Amulettet, hogy lehet szerezni?
Lezárva - Amulet
Re: Amulet
3 város és az egyik templom már 11-es mégse tudom még, hogy lehet.
Tyson írta:3 város és az egyik templom már 11-es mégse tudom még, hogy lehet.
Sehogy. Véletlenszerű (igen kicsi) esélyed van, hogy találsz, amit a templom szintje növel (minél magasabb szintű a templomod, annál nagyobb területet vizsgál át maga körül gyakorlatban). Ha gyorsan lehetne amuletteket találni, gyors lefolyású lenne az egész játék, ami meg - a több tucat órát igénybe vevő építéseket nézve - nem hiszem, hogy annyira jellemző volna.
Igen ez is egy türelemjáték. Szerintem még egy db amulett se bukkant fel. Mindenki azt támadná, akinél feblukkan az amulett 

Akkor ha jól értem csak annyi a dolgom hogy fejlesztem a templomot és az automatikusan begyűjti az amuletteket?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Válaszotokat előre is köszönöm.

Sziasztok!
Ha van tekercs a birtokomban és el hagyom a testvériséget a tekercs nálam marad vagy a testvériségnél?
Ha van tekercs a birtokomban és el hagyom a testvériséget a tekercs nálam marad vagy a testvériségnél?
Ha van tekercsed és ki akarsz lépni egy testvériségből, akkor teleportáld egy másik tagnak. A tekercsek nem átvihetőek másik testvériségbe, így kilépésed esetén megsemmisülnek, ha a birtokodban vannak.