A kereskedés szabályai

Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

A kereskedés szabályai

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2009.12.11. 12:34

A KERESKEDÉS SZABÁLYAI

* A kereskedelmi felület áttekinthetőségének megtartása végett, az úgy nevezett "UP"-ok vagy "BUMP"-ok (témaaktualizáló üzenetek) postázása naponta egyszer engedélyezett.

Minden alkalommal, amikor a saját témádban az "Új Hozzászólás" gombra kattintva új hozzászólást ("up"-posztot) teszel közzé, a témád az adott szakasz legtetejére kerül. Ez naponta egyszer engedélyezett.

* A saját eredeti üzeneteidet bármikor szerkesztheted, hogy ajánlatodat/igényedet megfelelően beállíthasd. Erre azért van szükség, hogy minden játékosunknak egyenlő esélye legyen a termékeit értékesíteni.

Ez vonatkozik az olyan posztokra, mint "Ár módosítva", "további xxx elérhető", "Köszönöm a vásárlást", "Küldve/úton van" és egyéb hasonó üzenetekre. Kérjük, hogy az egy adott ajánlatról/igényről zajló kommunikációt PÜ-ben vagy játékon belüli üzenetben intézzétek.

Ez a témaaktualizálásra vonatkozó szabály rögtön a téma létrehozásától kezdve érvényes. Ez azt jelenti, hogy nem látjuk szívesen a téma létrehozásának dátumával megegyező dátumú aktualizáló üzeneteket sem.

* Minden játékos egy témát vezethet alfórumonként.

* Az "Érmék" szekcióban minden egyes eladás vagy vétel számára egy téma nyitása engedélyezett. Ez azért szükséges, hogy az "aktualizáló" szabályt ne lehessen megkerülni több téma futtatásával. A moderátoraink készséggel segítenek megtisztítani a témádat, ha már több, mint 50 hozzászólás érkezett hozzá.

Ha ezt szeretnéd, csak írj egy PÜ-t az egyik moderátornak, és tüntesd fel az adott téma URL-jét is. Ha az eladási vagy vételi ajánlatod már nem aktuális, kérjük, add a LEZÁRVA szót a címhez! Fontos: Kérjük, ne töröld az eredeti címet, csak egészítsd ki!

* Kérjük minden eladási vagy vételi ajánlatnál tüntesd fel a kertneved. Ez segít elkerülni a felesleges kérdeződködéseket. Még jobb, ha a kertnevedet eleve beleteszed az aláírásodba.

* Az "aktualizáló" szabály a céhekre is vonatkozik. Ha szeretnél a céhed számára egy kereskedelmi témát, kérjük, válasszatok valakit a céhtagok közül, aki elkezdi és szükség esetén szerkeszti a témát.

* A jelentős előnyöket biztosító kereskedelmi ügyletekre vonatkozó tiltószabály a fórum kereskedelmi felületére is vonatkozik. Ezért mindig ellenőrizd és tartsd szem előtt az aktuális piaci árakat!

* A kereskedelmi felület Érmék szekciójában kérjük, mindig tüntessétek fel, hogy eladni (ELAD) vagy vásárolni (VESZ) kívántok érméket.

A kereskedelmi felület eladásra és vásárlásra létrehozott fórumai kizárólag kereskedelmi célokat szolgálnak. A saját céh vagy kereskedelmi közösség népszerűsítése kizárólag a saját szerver megfelelő alfórumaiban lehetséges. A céheteket vagy kereskedelmi közösségeteket bemutató témára mutató linkek használata engedélyezett, bármilyen más linket törölnie kell a moderátorainknak.

Kérjük, ügyeljetek arra is, hogy ha egy üzenetbe szeretnétek beletenni egy termék képét is, csak a játékból származó képeket használjátok. Ez alól az egyetlen kivétel az indító üzenet (az első üzenet egy adott témában). A kép maximum 600 x 600 pixel, ill. 75kB méretű lehet. Sajnos be kellett vezetni ezt a szabályt, hogy a játékosok ne tegyenek közzé túlméretes képeket. A behatárolást be nem tartó képeket külön kommentár nélkül töröljük.

Köszönjük, hogy figyelembe veszitek a fenti szabályokat!

az upjers-csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Termékek Vásárlása Szerver 2”