Sziasztok !
Ma fejlesztettem az úszómedencét 2. szintre. azóta (?) nem tudom kivarázsolni a betegeimet innen, mert nem jelenik meg a nyugágy amire rákéne kattintanom.
Mi a teendő ?
Köszi
Wellnes hiba
Re: Wellnes hiba
Olyan, mintha tényleg nem lenne oké, de persze ez csak egy elsőkörös privát vélemény.
Leadom hibajegyzékbe és a proggerek foglalkoznak vele (remélem 1-2 napon belül legkésőbb megszűnik a gond).
Köszi a türelmet!
Leadom hibajegyzékbe és a proggerek foglalkoznak vele (remélem 1-2 napon belül legkésőbb megszűnik a gond).
Köszi a türelmet!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!
Gabesz írta:Olyan, mintha tényleg nem lenne oké, de persze ez csak egy elsőkörös privát vélemény.
Köszi a türelmet!
Szia Gabesz !
Megoldódott ... legalábbis magától eltűnt onnan mind a 2 beteg

Köszi !
Kérlek,segítsetek! Kb. 1 hónapjavan már Wellnes-em,de még egyetlen betegem sincs.Vettem mindent,ami elvileg kell az elinduláshoz,már mindent elolvastam szerintem a témában,de erre nem találok magyarázatot.Előre is köszi a segítséget! Flouna
Nem volt még egy wellness-igényes beteged sem. Végezd el a beteg minden betegségének gyógyítását, majd tedd fel az ágyba, végezd el az összes minikezelést is, és ekkor a betegek egy részének a kórlapján megjelenik majd a wellness-igényre vonatkozó jelecske.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!
Pár napja vettem meg a wellness részlegemet, a szintnek megfelelő felszereltséggel. De eddig egy betegem sem jött vagy pedig rossz helyen keresem őket? Hol látom meg, hogy uszizni akar vagy kádfürdőzni? Most ott állok 5 nyugággyal, egy kádfürdővel és egy medencével üresen. Mi lehet az oka? Köszi a segítséged. 

Lásd az előző bejegyzésem, tehát törekedj az összes minikezelés elvégzésére, és akkor ez a "jing-jangos" jelecske feltűnik (nem mindig, csak az esetek egy bizonyos százalékában) a beteg kórlapján, ez jelzi, hogy kedve támadt a betegnek wellnessezni is.
-
Szia! Van egy emberke a wellnessembe ,és nem akar sem wellnessezni sem elmenni. Kérem rakjátok ki ,mert én nem tudom
Köszönöm

Itt válaszoltam: viewtopic.php?f=111&t=24111&p=571105#p571074
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT
Sziasztok segítséget szeretnék kérni, wellnes küldetésbe van egy olyan feladat, hogy "Kasszáztass legalább 20 olyan beteget, aki se gyógyszereket, se minikezeléseket nem kapott!" ezt én végig csináltam legalább egy 8 páciensen tegnap és nem számol semmit sem a rendszer? Mi a hiba mi a teendő? Nem jól értelmezem a feladatot? hiszen nem teszem fel a beteget tehát nincs kis kezelés, és gyógyszert sem kap. Vagy hiba van a rendszerbe. Segítséget előre is köszönöm.